Ethereum milyarderi Qtum ve VeChain projelerinde fırsatlar görüyor
Ethereum milyarderi Qtum ve VeChain projelerinde fırsatlar görüyor

Ethereum milyarderi hangi kripto paraları destekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Anthony Di Iorio Bitcoin’deki erken yatırımlarından ve Ethereum’un kurucu ortağı olmasından elde ettiği 1 milyar dolarlık servete rağmen kripto para dünyasındaki fırsatları aramaya devam ediyor. Peki Ethereum milyarderi hangi kripto paraları destekliyor?

Ethereum milyarderi Qtum ve VeChain projelerinde fırsatlar görüyor

Di Iorio Perşembe günü Toronto’da verdiği bir röportajda, şunları söyledi:

Benim için şu anki en büyük fırsatlar Çin’deki iki proje olan Qtum ve VeChain. Eğer doğru şekilde tanımlarsanız yeni projelerde çok daha fazla fırsat bulunuyor.

Qtum, Bitcoin Blockchain’inin güvenilirliği ile Ethereum’un ağının akıllı kontratlarının esnekliğini birleştirmeyi amaçlıyor. Coinmarketcap verilerine göre Qtum, 914 milyon dolarlık piyasa değeriyle en büyük 20’nci kripto para konumunda. VeChain’in Blockchain platformu ise finansal hizmetlere ve tedarik zinciri yönetimine odaklanıyor. VeChain şu anda 1,5 milyar dolarlık piyasa değeri ile 17. sırada yer alıyor.

Ethereum milyarderi hangi kripto paraları destekliyor?
Ethereum milyarderi hangi kripto paraları destekliyor?

“Bitcoin’de geçen yıl olan şey tekrar edecek ve paranın değeri artacak.”

Di Iorio kripto para çılgınlığına şimdilik Bitcoin platformuna öncülük eden Ethereum’a mali kaynak sağlayarak başladı. Ethereum teknolojini kullanan Ether, 50 milyar dolarlık piyasa değerine sahipken Bitcoin ise 115 milyar dolara sahip. Di Iorio şimdi Toronto’da Blockchain projelerine odaklanan Decentral isimli bir yenilik merkezini yönetiyor. Ayrıca bu şirket popüler kripto para cüzdanı Jaxx’ın da yaratıcısı. Di Iorio ilk Bitcoin’ini değeri 7,52 dolar seviyelerindeyken aldı ve Bitcoin’e hala inanıyor. Di Iorio konuya yönelik şunları söyledi:

Genel anlamda Bitcoin’in inanılmaz özellikleri ve yeteneği var. Çünkü nadir bulunan, hızlı bir şekilde transfer yapabildiğiniz ve ilk hamle avantajına sahip bir kripto para. Bence Bitcoin’de geçen yıl olan şey tekrar edecek, daha çok insan aldıkça paranın değeri artacak.

Ethereum ve Bitcoin menkul kıymet değil!

Ethereum ve Bitcoin menkul kıymet mi? Sonunda kripto para tarihinin en büyük sorularından ve tartışmalarından biri resmi olarak SEC tarafından cevaplandı. Geçtiğimiz günlerde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Kurumsal Finansman Direktörü William Hinman, komisyonun Ethereum ya da Bitcoin‘i menkul kıymet olarak sınıflandırmayacağını söyledi. SEC yetkilisinin açıklaması lider kripto parayla ilgili uzun süredir tartışılan bir konuya son verdi. Di Iorio, konuya yönelik şunları söyledi:

Kurduğumuz ve başlattığımızda bu kripto paranın bir menkul kıymet olmadığından emin olduğumuz için oldukça rahattık. Bu konunun bir üst düzey yetkili tarafından doğrulanması da harika.

Bloomberg

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin