Ethereum Classic önemli destek tabanları oluşturarak yükselişe geçiyor
Ethereum Classic önemli destek tabanları oluşturarak yükselişe geçiyor

Ethereum Classic önemli destek tabanları oluşturdu ve toparlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ethereum Classic (ETC), 16,4 dolardan bir destek tabanı oluşturdu ve ABD dolarına karşı toparlandı.
  • ETC/USD paritesinin saatlik grafiğinde 18,5 dolarlık dirençle birlikte önemli bir düşüş eğilim çizgisinin üzerinde bir kırılma oldu.
  • Parite yakın vadede 20,5 dolar ve 21 dolar direnç seviyelerine doğru yükselmeye devam edebilir.
  • Sonuç olarak, Ethereum Classic önemli destek tabanları oluşturdu ve toparlanıyor.

Ethereum Classic, ABD doları ve Bitcoin’e karşı iyi bir toparlanma kaydediyor. Eğer alıcılar kontrolü kazanırsa, ETC/USD paritesi 21 dolardan daha yüksek bir hıza ulaşabilir.

Ethereum Classic önemli destek tabanları oluşturarak yükselişe geçiyor

Büyük bir düşüş hareketinden sonra, Ethereum Classic ABD doları karşısında 16 dolar seviyesinin üzerinde destek buldu. ETC/USD paritesi, yukarı yönlü düzeltmeye başlamadan önce 16,4 dolar gibi düşük bir seviyede işlem gördü. ETC, bir yukarı harekete başlamadan önce 16,5 dolar seviyesinin üzerinde bir süre konsolide edildi. ETC’nin fiyatı, son düşüşün %23,6 Fib iyileşme seviyesinin üstüne çıkarak 21,9 dolardan 16,4 dolara düştü.

Ethereum Classic, daha fazla kazanç elde etmek için kapıları açtı ve fiyat 18 dolarlık direncin üzerine çıktı. Daha da önemlisi, ETC/USD paritesi saatlik tablosunda 18,5 dolardan dirençli, önemli bir düşüş eğilim çizgisinin üzerinde bir kırılma oldu. Son olarak, 19 dolarlık direncin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde bir yakınlık var. Şu anda, fiyat son düşüşün %61,8 Fib düzeltme seviyesini 21,9 dolardan 16,44 dolara düşük seviyesinden test ediyor. 19,7 dolarlık direncin başarılı bir şekilde ihlali, 20 dolarlık bariyerin üstündeki itme yolunu temizleyebilir.

Ethereum Classic önemli destek tabanları oluşturdu ve toparlanıyor
Ethereum Classic önemli destek tabanları oluşturdu ve toparlanıyor

Grafik fiyatın, 18 doların üstünde bir boğa yapısı oluşturduğunu göstermekte. Ethereum Classic, yükselmeye devam edebilir ve mevcut seviyelerden herhangi bir düşüş, alıcıları 18 dolara yakın bulabilir. Ayrıca, şu anda 18 dolara yakın olan 100 saatlik SMA da güçlü bir destek olarak hareket edebilir.

Teknik göstergelerle Ethereum Classic fiyat analizi

Saatlik MACD: ETC/USD paritesi için MACD, boğa bölgesinde güzel bir şekilde hareket ediyor.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): ETC/USD paritesi için RSI 60 seviyenin üzerine çıkmakta.

Büyük Destek Seviyesi: 18 ABD doları

Büyük Direnç Seviyesi: 20 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin