featured

Ethereum Classic (ETC) fiyat analizi: Uzun süreli bir satış çılgınlığı başlayabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Ethereum Classic (ETC) fiyatı, geçen hafta boyunca bir düşüş trendinde işlem gördü ve düşen bir kanal içinde negatif bir trendi tamamladı. Fiyat, direnç çizgisinde reddedildi. Bu da son beş gün içinde ETC fiyatının %5 oranında değer kaybetmesine sebep oldu.

ETC Ethereum Classic

Ethereum Classic’in aşağı yönlü hareketi sonucunda, fiyat kanal modelinin altına düşerse uzun süreli bir satış çılgınlığı başlayabilir.

ETC fiyat analizi:

Şu anda ETC fiyatı, %50 Fibonacci seviyesi ile çakışan 17,83 dolardaki destek noktasını geri kazanmak için mücadele ediyor. Bununla birlikte altcoin, hâlâ bir yükseliş bayrağı içinde işlem görüyor. Bu da geri dönüş umutlarının devam ettiği anlamına gelmektedir. Fiyat ayrıca 17,83 dolarda bir çift dip oluşturdu. Bu da trendin tersine dönebileceğinin işaretlerinden bir tanesidir.

Ek olarak, RSI ve MACD göstergeleri, bir tersine dönüş teorisini desteklemek için herhangi bir yükseliş sapması göstermiyor. RSI çizgisi, orta çizginin altında işlem görüyor. Bununla birlikte MACD göstergesi de düşüş histogramlarında dikkate değer bir büyüme gösteriyor.

ETC fiyatı, %50 Fibonacci seviyesi ile destek trend çizgisinin kesiştiği noktada bir doji mumu oluşturdu. Bu, grafikte bir sabah yıldızı formasyonunun oluşabileceği işaretlerini veriyor. Bu durumda fiyat, kanal içinde 18,75 dolara kadar yükselebileceği bir boğa rallisi başlatabilir.

İyimser bir bakış açısına göre bu ralli, ETC fiyatını %15 oranında artırarak 20 dolara kadar devam edebilir.

Öte yandan, %50 Fibonacci seviyesinin altına bir düşüş gerçekleşmesi durumunda altcoin’in fiyatı yeniden 17 dolara gerileyebilir.

Coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin