featured

ADA fiyatı kritik desteği kaybetti: Yüzde 16’lık bir düşüş gelirse yatırımcılar nasıl bir yol izlemeli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA) fiyatı, önceki yükseliş trendinin sona erdiğinin bir işareti olarak kısa vadeli yükselen bir destek çizgisinden kırıldı.

Aşağı yönlü hareket devam ederse, fiyat yılın en düşük seviyesine yaklaşabilir. Ancak, henüz buna işaret eden herhangi bir gösterge yok.

ADA fiyatı yükselişini sürdüremiyor

Günlük zaman dilimindeki teknik analiz, birkaç nedenden dolayı fiyat için düşüş eğilimi gösteriyor.

İlk olarak, ADA kısa süre önce 13 Nisan’dan beri yürürlükte olan kısa vadeli alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. Bu kırılma, düşüş eğiliminin sona erdiğini ve yeni bir yükseliş eğiliminin başladığını gösteren güçlü ve net bir sinyaldir.

Ancak gözde altcoin, artışını sürdüremedi ve 0,36 dolar seviyesinde reddedildi. Bu, fiyatı çıkış öncesi seviyelerine geri götüren bir düşüşü katalize etti.

Cardano (ADA)

Ek olarak, günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) düşüş eğilimi gösteriyor. Şu anda RSI, 50 işaretinin altında ve bu da aşağı yönlü hareketin devam edebileceği anlamına gelmektedir.

Bununla birlikte, Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson’ın, Cardano blockchain’inin hızını ve verimliliğini büyük ölçüde artıracak bir ağ yükseltmesini duyurduğunu belirtmekte fayda var.

ADA fiyat tahmini: Kısa vadeli kırılım düşüşü hızlandırıyor

6 saatlik kısa vadeli fiyat grafiği de günlük grafiğe benzer şekilde düşüşe işaret ediyor.

Başlangıç ​​olarak, Elliott Wave sayısı bir A-B-C düzeltici yapısının tamamlandığını gösteriyor. Bu düzeltme yukarı yönlü olduğu için olası bir düşüş eğilimi gösteriyor. Teknik analistler, tekrar eden uzun vadeli fiyat modellerini ve yatırımcı psikolojisini belirlemek için Elliott Wave teorisini kullanır ve trendin yönünü belirlemede onlara yardımcı olur.

ADA fiyatının 31 Temmuz’da kısa vadeli yükselen destek çizgisini kırmasıyla düşüş doğrulandı. Bu, önceki %72’lik rallinin sona erdiğinin ve yeni bir düşüşün başladığının işaretidir.

Ayrıca altı saatlik Göreceli Güç Endeksi (RSI) de 50’nin altında işlem görüyor.

Cardano (ADA)

Bu aşağı yönlü kısa vadeli ADA fiyat tahminine rağmen potansiyel bir tersine dönüş, fiyatı 0,33 dolardan yükselen destek hattına geri götürebilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin