Ethereum Classic (ETC) piyasa sinyalleri
Ethereum Classic (ETC) piyasa sinyalleri

Ethereum Classic (ETC) her an bir fiyat patlaması gerçekleştirebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ethereum Classic (ETC) kısa vadeli bir topun 23 dolara yaklaştığını ve ABD dolarına karşı düştüğünü gösteriyor.
  • Satıcılar, ETC/USD paritesinin saatlik grafiğinde 21,1 dolarlık destekle büyük bir yükseliş trend çizgisinin altına fiyat indirmeyi başardı.
  • Parite şu an 20,5 dolar ve 20 dolar gibi önemli destek seviyelerinde işlem görüyor.

Ethereum Classic, son zamanlarda ABD doları ve Bitcoin karşısında düşüş gösterdi. Yakın vadede trend değişikliklerinden kaçınmak için ETC/USD paritesinin 20 dolarlık desteğin üzerinde kalması gerekiyor. Ethereum Classic şu anda 21,45 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Ethereum Classic (ETC) piyasa sinyalleri

Ethereum Classic’in, ABD doları karşısında 23 dolarlık direncini temizlemesi için yaklaşık iki girişim vardı. ETC/USD paritesi, 23 dolarlık engelin üzerinde hareket edemedi ve aşağı yönlü bir hareket başlattı. Son dalganın %23,6 Fib geri çekilme seviyesinin altına düşerek 18,1 dolardan en düşük 22,9 dolara yükseldi. Daha da önemlisi, 22 dolarlık desteğin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altında bir kırılma oldu.

Düşüş, ETC/USD paritesinin saatlik tablosunda 21,3 dolarlık destek ile büyük bir yükseliş trend çizgisinin altında bir kırılma olduğu için önemliydi. Parite şu an 21,5 dolarlık desteğin ve 100 saatlik SMA’nın çok altında işlem görüyor. Başlangıçta Ethereum Classic, son dalganın %50 Fib düzelme seviyesini 18,1 dolardan 22,9 dolara yükseltti. Söz konusu 20,5 doların altında bir sonraki büyük destek yaklaşık 20 dolar civarında. ETC fiyatı artış için boğa bölgesinde 20 dolar desteğinin üzerinde kalmalı.

Ethereum Classic (ETC) her an bir fiyat patlaması gerçekleştirebilir
Ethereum Classic (ETC) her an bir fiyat patlaması gerçekleştirebilir

Grafikte Ethereum Classic,  ivme kaybediyor ama 20 doların öneminin çok tutarlı olduğunu gösteriyor. Eğer ETC, 20 doların altında bir kırılma varsa, fiyat 18 dolara düşebilir. Öte yandan ETC eğer iyileşirse, 21,5 dolar ve 100 saatlik SMA’daki bozuk desteğin büyük olasılıkla yükselmeyi engellemesi muhtemel.

Teknik göstergelerle Ethereum Classic fiyat analizi

Saatlik MACD: ETC/USD paritesi için MACD düşüş bölgesine geri döndü.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): ETC/USD paritesi için RSI şu anda 50 seviyesinin oldukça altında.

Büyük destek seviyesi: 20 ABD doları

Başlıca direnç seviyesi: 21,5 ABD Doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin