TRON (TRX) PoS'dan DPoS'a geçiyor!
TRON (TRX) PoS'dan DPoS'a geçiyor!

TRON (TRX) tokeni artık Gate.io Borsası’nda aktif

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü kripto para TRON’un kurucusu Justin Sun, Gate.io’daki TRX yatırımcıları için ana ağ varlık takasına dair bir açıklama yaptı. Justin Sun’un yaptığı açıklamaya göre, Gate.io Borsası TRON (TRX) tokeni için 1:1 oranında para yatırma ve çekme işlevini yeniden açtı.

Gate.io Borsası, TRON (TRX) tokeni için işlemleri tekrar başlattı

Justin Sun, Twitter üzerinden konuya yönelik olarak şu açıklamayı yaptı:

Gate.io, TRX sahipleri için 1:1 oranında TRX ana ağ varlığını değiştirdi ve ERC20’nin uzun vadeli dönüşüm hizmetleri ana ağ varlığına ulaştı. Gate.io artık TRX için para yatırma ve çekme işlevini yeniden açtı.

Gate.io, 2017 yılında piyasaya sürülen Çin merkezli bir kripto para borsası. Bulması zor olanlar da dahil olmak üzere büyük ve küçük kripto paralarda sorunsuz bir ticaret deneyimi sunmak için faaliyete başladı. Gate.io şu anda TRX/USDT ve TRX/ETH’nin ticaret çiftlerini platformunda işleme açtı.

TRON (TRX) fiyatının gelişimi

Geçtiğimiz günlerde TRON, TRX token taşıma etkinliğini destekleyen çok sayıda büyük borsanın desteğini aldı. Bunlar LoMoStar, Bihuex, CEO.bi, Koinex Hindistan, Bitbns, Cryptopia, Binance, Huobi.Pro ve diğer iyi bilinen platformlarını kapsıyor.

TRON (TRX) fiyat grafiği
TRON (TRX) fiyat grafiği

TRX tokeninin ana ağı piyasaya sürülmeden önce TRON fiyatları fazlaca dalgalandı. Bir ay boyunca TRX, yaklaşık 316 milyon dolarlık piyasa değeriyle 0,076 dolara kadar yükseldi. Kripto para daha sonra ise 242 milyon doların üzerinde bir piyasa değeriyle 0,039 dolara geriledi. TRON yazım sırasında %5,8 oranında düşüşle 0,03 dolardan işlem görüyor. TRON şu anda 2,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle 11. sırada yer alıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin