Ethereum Classic başka bir yüzde 51 saldırısına uğradı
Ethereum Classic başka bir yüzde 51 saldırısına uğradı

Ethereum Classic’in Coinbase’de listelenme tarihi belli oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase bugün blogunda Ethereum Classic hakkında önemli bir duyuruda bulundu. Coinbase tarafından yapılan duyuruda Ethereum Classic, 7 Ağustos Salı günü Coinbase platformunda listelenmek için hazır olacağı bildirildi.

Bir süre önce ise ETC’nin Coinbase platformuna dahil olacağı haberleri yayılmıştı. Fakat ETC listelemesi ile ilgili kesin bir tarih verilmemişti.

Böylece, Coinbase 7 Ağustos Salı gününden itibaren ETC olarak gelen coin transferlerini kabul etmeye başlayacak. Bunun yanında yetkililer tarafından Ethereum Classic’in platformda aktif olarak ticarete açılması ise ortalama 24 ila 48 saat süreceği belirtiliyor.

2016 hard forku ile elinde ETC olan Coinbase müşterileri ne olacak?

Coinbase’in blog yayınlarında ayrıca, ETC’nin 2016’da hard fork yaptığı dönemde ellerinde Ethereum bulunduran müşteriler için ne olacağını belirten bir açıklama da yayınlandı:

2016 Ethereum hard forku ile platformda daha önce Ethereum Classic bakiyesi bulunan ve Ocak 2017’den önce fonlarını çekmeyi seçmeyen müşterilere, Pro hesabına karşılık gelen bir Ethereum Classic kredisi verileceğini hatırlatmak isteriz.

Coinbase açıklaması ile Ethereum Classic fiyatında artış görüldü

Coinbase’den gelen açıklama sonrası ise 2016 yılında Ethereum hard forku sonucu oluşturan Ethereum Classic’de hareketli saatler yaşandı. Coinbase kripto para platformunun tarih vermesi ile listelenmesi kesinleşen Ethereum Classic, ortalama 14,82 dolardan 16,79 dolar seviyelerine kadar fırladı. Şu an ise son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 13,88 artış gösteren ETC, Bitcoin karşısında ise yüzde 12,59 oranında değer kazanmış durumda.

Coinmarketcap kripto para listesinde 15. sırada bulunan kripto para, 1 milyar 700 milyon doların üzerinde bir piyasa sermayesine sahipken son 24 saatteki ortalama işlem hacmi 272 milyon civarında bulunuyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin