Ethereum Classic 25 doların üzerine çıkmaya çalışıyor
Ethereum Classic 25 doların üzerine çıkmaya çalışıyor

Ethereum Classic 25 doların üzerine tırmanabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ethereum Classic (ETC) son zamanlarda daha düşük seviyelerden işlem gördü ve ABD doları karşısında 20 dolar destek bölgesini test etti.
  • ETC/USD paritesinin saatlik tablosunda 22 dolardan dirençli bir düşüş eğilimi trend çizgisi var.
  • Paritenin yukarı ivme kazanması için 21,8 dolar ve 22 dolar seviyelerinin üstüne çıkması gerekiyor.
  • Bu durumda Ethereum Classic 25 doların üzerine tırmanabilmek için direnç seviyelerini kırmalı.

Ethereum Classic, ABD doları ve Bitcoin’e karşı daha yüksek seviyelerde toparlanıyor. ETC/USD paritesi, yakın vadede kazanımları hızlandırmak için 22 dolarlık engelin üzerinde ticaret yapacak. Ethereum Classic, yazım sırasında 21,5 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

Ethereum Classic 25 doların üzerine çıkmaya çalışıyor

Son zamanlarda, ABD doları karşısında 24 dolarlık yükselişten sonra ETC fiyatı aşağı yönlü bir harekete başladı. ETC/USD paritesi düşük seviyelerden işlem gördü ve 24 dolar ve 22 dolar destek seviyelerini kırdı. Ethereum Classic, alıcının ortaya çıktığı ve daha fazla zarar göreceği 20 dolar seviyesine yakın işlem gördü. Fiyatın yukarı yönlü harekete başladığı yer olan 20,1 dolardan düşük bir oran oluşturuldu.

Ethereum Classic, son düşüşün %23,6 Fib geri alma seviyesinin üstüne çıkarak 25,6 dolardan 20,1 dolara düştü. Bununla birlikte fiyat, daha önce bir destek olan 21,8-21,9 ABD doları civarında büyük bir engelle karşı karşıya. Ayrıca ETC/USD paritesinin saatlik tablosunda 22 dolardan dirençle şekillenen önemli bir düşüş trend çizgisi bulunmakta. Trend çizgisi direncinin 22 dolardan fazla kırılması, yakın vadede daha fazla kazanç elde etmek için kapıları açabilir. Bir sonraki durak, 100 saatlik basit hareketli ortalama ve 22,8 dolar olabilir. Aynı zamanda bu durak, 25,6 dolardan 20,1 dolara kadar olan son düşüşün %50 Fib geri alma seviyesidir.

Ethereum Classic 25 doların üzerine tırmanabilecek mi?
Ethereum Classic 25 doların üzerine tırmanabilecek mi?

Grafik Ethereum Classic’in 20 doların üzerinde iyi bir destek tabanı oluşturduğunu göstermekte. Fiyat 21 doların üzerinde kaldığı sürece 22 doların üzerinde bir yüksek ara verme şansı var.

Teknik göstergelerle Ethereum Classic fiyat analizi

Saatlik MACD: ETC/USD paritesi için MACD, boğa bölgesinde olumlu işaretler gösteriyor.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): ETC/USD paritesi için RSI 50 seviyenin üstünde.

Büyük Destek Seviyesi: 21 ABD doları

Büyük Direnç Seviyesi: 22 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin