featured

Uzmanlar güveniyor: Ethereum yeniden büyük bir çıkış yapabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa değerine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum, yükseliş ivmesini yeniden kazanma yolunda ilerliyor. Yakın tarihli bir analize göre Ethereum, 1,900 dolarda bulunan kritik destek noktasında sağlam bir duruş oluşturarak ilerlemeye hazır görünüyor.

Ethereum

Ethereum kısa süre önce yeniden canlandı. Böylece 1,900 dolar sınırını aşarak yaklaşık 1,950 dolara yükseldi. Bu toparlanma, gelecekteki kazanımlar için potansiyelin yüksek olduğuna işaret ettiği için yatırımcılar tarafından coşkuyla karşılandı. Fiyat momentumunun önemli bir göstergesi olan Göreceli Güç Endeksi (RSI) de yükseliş eğilimi gösteriyor ve bu da yükseliş tahminini daha da destekliyor.

ETH fiyatı için öngörülen yükselişin ana sebebi şu anda oluşmakta olan yükselen trend çizgisidir. Bu eğilim çizgisi tipik olarak, bir varlığın fiyatının gelecekte artmaya devam edeceğini gösteren bir yükseliş sinyali görevi görür.

Yatırımcılar dikkatli olmalı

Bununla birlikte, potansiyel yatırımcılar yol boyunca geri çekilmeler olabileceğinin farkında olmalıdır. Bu tür bir geri çekilme durumunda, ETH fiyatı sırasıyla 1,800 dolar ve 1,650 dolar seviyelerinde destek bulabilir. Bu seviyeler bir güvenlik ağı görevi görerek, piyasa duyarlılığının geçici olarak düşüş eğilimine girmesi durumunda fiyatın yeniden yükselmesi için bir zemin sağlıyor.

Ethereum için kritik olan direnç 2,000 dolar seviyesinde bulunuyor. Eğer bu seviye başarılı bir şekilde kırılırsa, daha fazla yükseliş momentumunun önünü açabilir. Ancak, bu kritik seviyeye ulaşılması bir düzeltmeye yol açabileceğinden, yatırımcıların tetikte beklemesi gerekiyor.

Kısa vadeli oynaklık potansiyeline rağmen, ETH için genel görünüm iyimser olmaya devam ediyor. Genel olarak yükseliş yönündeki tahminleri ile tanınan Glassnode analisti de en gözde altcoin için parlak bir gelecek öngörüyor. ETH, özellikle yaklaşmakta olan Ethereum 2.0 yükseltmesiyle ekosistemini yenilemeye ve genişletmeye devam ederken, yatırımcılar heyecan verici haberler ile karşılaşabilir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin