featured

Ethereum (ETH) boğaları güçlenerek geri döndü: Beklenen büyük ralli başladı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde altcoin olan Ethereum (ETH), grafiklerini yeşile boyayarak yeni bir boğa koşusunu başlattığının sinyallerini vermeye başladı.

CoinMarketCap verilerine göre ETH, son 24 saat içinde %2,66 oranında bir kazanç elde etti. Bu yukarı yönlü hareket sonucunda da mevcut fiyatı olan 1,686 dolara yükseldi. ETH, haftalık grafiğinde oluşan orta vadeli negatif trend çizgisinin üzerine çıkmayı başardı.

Eğer gözde altcoin haftalık grafikteki mumunu 1,755 doların üzerinde kapatırsa, önümüzdeki 2 ay içinde 2,130 dolara kadar yükselebilir.

En gözde altcoin olan Ethereum, son zamanlarda net bir trendde işlem görmüyordu. Ayılar ile boğalar arasında devam eden savaşta, boğaların şu anda üstünlük sağladığı söylenebilir. CoinMarketCap’ten elde edilen verilere göre Ethereum, son 24 saat içinde %2,66 oranında bir artış kaydederek günlük grafiğini yeşile boyadı. Piyasa değeri açısından en büyük altcoin olan ETH, bu yazının yazıldığı sırada 1,686 dolar civarında işlem görüyor. Ancak asıl dikkat çekici ve heyecan verici olan şey bu son yükseliş değil. Grafikteki teknik göstergeler bu yükselişin devam edebileceğine işaret ederken, yatırımcılar ve analistler sıradaki hedefin nerede olduğuna dair tahmin yapmaya çalışıyor. Mevcut verilere göre ise yükselişin bir süre daha devam edeceği söylenebilir.

Ethereum (ETH) fiyat analizi:

Ethereum’un geçtiğimiz hafta, haftalık grafiğindeki uzun vadeli bir trend çizgisinin üzerine çıkması ile tahminler pozitif bir yönde olmaya başlamıştı. Dahası, önde gelen altcoin’in fiyatı bu yazının yazıldığı sırada bu trend çizgisinin üzerinde işlem görmeye devam ediyor. Bu da Ethereum’un son birkaç aydır sıkışıp kaldığı düşüş döngüsünden nihayet kurtulduğunu gösteriyor olabilir.

Gözde altcoin’in güçlü düşüş döngüsünden çıktığının olası bir başka teyidi ise fiyatın 1,755 dolarda bulunan direnç noktasının üzerinde haftalık bir mum kapanışı yapması olacak. Eğer kripto para birimi önümüzdeki 2 hafta içinde bu fiyat noktasının üzerinde haftalık bir mumu kapatabilirse, hızla yükselişe devam edecektir. Bu kapanışın gerçekleşmesinin ardından ilk fiyat hedefi 2,130 dolarda olacaktır.

Öte yandan işler her zaman iyi gitmeyebilir. Bu pozitif fiyat tahminine karşılık bir düşüş senaryosu da mevcut. Eğer ETH, bu haftaki haftalık mumu 1,645 doların altında kapatırsa ayılar yeniden sahneye çıkacaktır. Bu düşük kapanışın ardından başlayacak aşağı yönlü hareket sonucunda 1,555 dolarda bulunan destek noktası yeniden test edilebilir. Bu noktadan sonra ise satış baskısı yoğunlaşacaktır. Yani, olumsuz senaryonun gerçekleşmesi durumunda Ethereum’un fiyatı 2 ay içinde 1,460 dolara kadar düşebilir.

Ethereum ETH

Bu arada günlük zaman diliminde ETH, son 24 saatte 1,645 dolarda bulunan direnç noktasının üzerine çıkmayı başardı. Önümüzdeki 48 saat içinde bu kritik direnç noktasının üzerinde bir günlük mum kapanışı yapabilirse, gözde altcoin’in fiyatı önümüzdeki birkaç gün içinde 1,755 dolar seviyesine çıkmayı deneyebilir.

Öte yandan satıcılar, bu yükseliş rallisini durdurmak isteyebilir. Eğer önümüzdeki 48 saat içinde günlük mum 1,645 dolar seviyesinin altında kapanırsa gözde altcoin’in fiyatı bir sonraki destek noktasına düşme riski ile karşı karşıya kalabilir. Bu durumunda Ethereum’un aşağı yöndeki ilk hedefi 1,555 dolar olacaktır.

Yatırımcılar ve analistler, günlük MACD çizgisinin grafikteki MACD sinyal çizgisinin üzerinde kırıldığı gerçeğini dikkate almak isteyeceklerdir. Çünkü bu ETH fiyatındaki olumlu eğiliminin önümüzdeki 24-48 saat içinde devam edebileceğinin bir başka göstergesidir. Yine de yatırımcılar, büyük bir hamle yapmadan önce piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyat hareketini de yakından takip etmelidir.

Dikkat çeken bir inovasyon: Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix, kripto para dünyasında dikkat çeken bir inovasyonla karşımıza çıkıyor. Bu platform, bulut madenciliği konseptini benzersiz bir şekilde ele alarak yatırımcıların kripto deneyimini daha erişilebilir ve güvenli bir hâle getiriyor. Kullanıcılara sadece kripto para ön satışlarına katılma fırsatı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda BTCMTX token’ları aracılığıyla Bitcoin madenciliği fırsatlarına erişim sağlıyor.

BTCMTX token’ları, yüksek güvenlik standartlarına sahip bir şekilde sunulurken, yatırımcılara bu heyecan verici dünyada daha fazla kontrole sahip olma imkanı veriyor. Ayrıca, BTCMTX token’ları herhangi bir zamanda borsalarda alınıp satılabilir, böylece yatırımcılara büyük bir esneklik sunar. Bitcoin Minetrix, bulut madenciliği dünyasına özgün ve güvenilir bir bakış açısı getiriyor. Bu platform, sadece kripto para dünyasına yeni bir soluk getirmekle kalmıyor, aynı zamanda kullanıcılarına güvende hissetmelerini sağlayarak bu heyecan verici fırsatı daha geniş bir kitlenin erişimine açıyor. Bitcoin Minetrix ile kripto madenciliği dünyasının kapıları size açılıyor.

Bitcoin Minetrix kullanıcıları, MetaMask gibi Ethereum uyumlu bir cüzdan kullanarak BTCMTX token’larını satın alabilir ve stake işlemi yapabilir, bu da her şeyi oldukça basit hâle getirir. BTCMTX’yi stake etmek, ticarete konu olmayan ERC-20 token kredileri kazandırır ve bu kredileri BTC bulut madenciliği gücüne dönüştürmek için yakmalıdır.

Şimdi Bitcoin Minetrix dünyasına giriş yapın

CoinEdition


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin