Ethereum tabanına bağlı yüzlerce ICO
Ethereum tabanına bağlı yüzlerce ICO

Ethereum balinası satış uyarısı: Ethereum ICO’larında şimdiye kadar tespit edilen en yüksek oran

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICO Piyasası, dünyanın dört bir yanından milyarlarca dolar yatırım yapılarak geçen yıl canlandı. Piyasada yapılan en büyük yatırımlar genellikle Ethereum’a yapıldı. ICO’ların Ethereum artışı, aydan aya arttı, en yüksek oran ise geçtiğimiz Aralık ayında kaydedildi. Ancak ETH‘nin fiyatı, cari yılın başından bu yana düşüşe geçti.

Ethereum tabanına bağlı yüzlerce ICO

NKB grubu raporuna göre, Aralık 2017 ile Haziran 2018 arasında ICO‘lara yaklaşık 9.97 milyar dolar yatırım yapıldı. Ve yatırımların çoğunu Ethereum tabanında bulunan projeler aldı. Böylece Ethereum tabanına bağlı yüzlerce ICO oldu.

ICO’ları izleyen bir web sitesi olan Diar.co, ICO’ların Haziran 2018 ile Aralık 2018 arasında başlayan Ethereum varlıklarını hızlı bir şekilde sattıklarını gözlemledi. Bu dönemde, ICO’lar ile ilgili cüzdanlarda tutulan Ethereum miktarı yaklaşık 4.2 milyon ETH ila 3.5 milyon ETH, bu da mevcut tokenlerin %24’üne denk geliyor. ICO’lar ile yapılan satışlar, yılın ilk aylarında yaklaşık 800 dolar olan Ethereum fiyatının birden 400 dolara düşmesine neden oldu.

 

Ethereum’un en üst sahibi Aragon

Diar.co’nun DigixDao verilerine göre, altın destekli bir stabilcoin olan Aragon, şu anda Ethereum’un en üst sahibi. Diar.co ayrıca Aragon‘un (ANT), son zamanlarda düşen pazarda Ethereum ETH’lerinin büyük bir bölümünü DAI (Stablecoin) ile değiştirdiğini bildirdi.

Ethereum’un düşen fiyatı çok sayıda ICO ve kripto para birimiyle ilgili şirketlerin fonlarının düşmesine neden oldu. Son zamanlarda Ethereum Classic için geliştirici bir grup olan ETCDEV fon yetersizliği nedeniyle kapatıldı ve ayrıca Consensys, kripto alanında iyi bilinen bir ismin, çalışanlarının %13’ünü uzaklaştırması ve aynı zamanda azalan fiyatlar nedeniyle yönetim stratejisini yeniden yapılandırması gerekti.

Balina alarmı: 30.000 Ether satış için hareket etti!

Ethereum balina uyarısı

Ayı piyasasının ortasında, yatırımlarını yitirmekten korkan ICO’lar, varlıklarını satmaya başladı. Sadece birkaç saat önce, yaklaşık 330.980 ETH, muhtemelen son zamanlarda piyasada yükseliş ivmesi gösterdiği için Bitfinex Borsasına bilinmeyen bir cüzdandan transfer edildi. Pazarın, piyasa analistlerinin öngördüğü şekilde daha da düşmesi bekleniyor. Ethereum fiyatının yakında 65 ile 70 dolar arasında olacağı tahmin ediliyor.

İşte bilinmeyen cüzdandan Bitfinex Borsası’na olan işlemin detayları:

330,980 ETH

https://etherscan.io/tx/0xb619db883ee0ef202bdfcfcdd9df76da0b5558567bbcf956c

 

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin