Ethereum balinaları düşüşe rağmen bu meme coin'den vazgeçmiyor!
Ethereum balinaları düşüşe rağmen bu meme coin'den vazgeçmiyor!

Ethereum balinaları düşüşe rağmen bu meme coin’den vazgeçmiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB) fiyatları geçen hafta %14 düştü ve bu da en büyük Ethereum balinalarının alımlarını çekti.

SHIB’nin kayıpları, çoğu büyük tokenin Nisan ayına kadar keskin bir şekilde düştüğü kripto pazarındaki daha geniş bir gerilemenin ortasında geldi.

SHIB, ETH balinaları tarafından satın alınan en iyi 10 token arasında

SHIB tokeni, en büyük cüzdanların favori kriptosu olma konumunu sürekli olarak korudu. Ethereum balinaları, son 24 saat içinde 7.2 milyon doların üzerinde Shiba Inu tokeni satın aldı. Bu, SHIB tokeninin son 24 saat içinde Ethereum balinaları tarafından satın alınan ilk 10 token listesine aldı.

“BlueWhale0073” adlı bir ETH cüzdanı, 6.1 milyon dolar değerinde 300 milyar SHIB tokeni ekledi. Bu, son fiyat düşüşünün ortasında Ethereum balinası tarafından alınan iyi bir hamle gibi görünüyor. Küresel kripto piyasası, son 24 saat içinde yaklaşık %1,03 oranında küçüldü. Toplam kripto piyasası değeri 1.74 trilyon dolar.

Daha önce, aynı balinanın yakın zamanda 3.2 milyon dolar değerinde 143 milyar Shiba Inu tokeni eklediği bildirilmişti. “Bombur” adlı başka bir balina da 1 milyon dolardan fazla SHIB tokeni ekledi. SHIB tokeni, son 24 saat içinde en büyük 1000 Ethereum balinası arasında en çok kullanılan akıllı sözleşmelerden biri olarak da ortaya çıktı. Bununla birlikte, SHIB’nin resmi yakma portalı, başlangıcından bu yana 2.,5 milyar Shiba Inu gönderdi.

SHIB hâlâ ETH balinaları tarafından tutulan en büyük token

Shiba Inu tokeni, dolar değerine göre ETH balinalarının en büyüğü tarafından tutulan en büyük kripto para birimi olmaya devam ediyor. Balinalar 980 milyon doların üzerinde SHIB’e sahipler. Toplam SHIB holdingi son zamanlarda 1 milyar doların altına düştü. Bu arada, FTT tokeni, ETH cüzdanları tarafından tutulan ikinci en büyük tokendir (yaklaşık 885 milyon dolar).

Shiba Inu tokeni, yazım sırasında ortalama 0,000021 dolar fiyatla işlem görüyor. SHIB fiyatı son 24 saatte neredeyse %3 düştü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin