Bitcoin balinaları canlandı: Düşüşte birikimler devam ediyor!
Bitcoin balinaları canlandı: Düşüşte birikimler devam ediyor!

Bitcoin balinaları canlandı: Düşüşte birikimler devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin balinaları, fiyat düşüşüne rağmen BTC biriktiriyor. Balinalar fiyat baskısı yapmaya çalışıyor. Bununla birlikte daha fazla yatırımcının piyasaya girmesi bekleniyor.

Bitcoin balinaları, varlığı düşüş eğilimine sokan bir düşüşün ardından alabilecekleri kadar BTC alıyor. Hazırlanan ayrıntılı bir raporda, Bitcoin balinalarının BTC birikimi zirve yaptı ve geçen Eylül ayında tanık olunan seviyeyi aştı. Varlık hâlâ 40.000 doların altında hafif hareketler sürdürürken, birikim aşaması burada kalabilir. Rapor ayrıca bunu, varlık karşısında daha fazla düşüşe bakarken Bitcoin piyasasının istikrarlı olmasının olası bir nedeni olarak kaydetti.

Bitcoin balinaları BTC fiyatını yükseltmeye çalışıyor

GlobalBlock’tan Michael Sotiriou tarafından yapılan ayrıntılı bir analize göre, perakende yatırımcılar arasındaki genel algı düşüş eğilimini sürdürüyor. Analist, Bitcoin balinalarının cüzdanlarının son birkaç ayda daha fazla BTC aldığını kaydetti. Sotiriou, Bitcoin balinalarının, piyasadaki en önemli fiyat seviyelerinden birinden aşağı inmesine rağmen varlığın potansiyeli konusunda iyimser olduğuna dikkat çekti.

Sotiriou, Eylül ayındaki son Bitcoin balina hareketinin Bitcoin’in fiyatını Kasım 2021’de büyük ölçüde etkilediğini ve mümkün olduğunca yükseğe çıkardığını da kaydetti. Özellikle, varlık ayılara teslim olmadan önce Bitcoin fiyatı 70.000 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Daha fazla yatırımcının piyasaya girmesi bekleniyor

Bitcoin, son zamanlarda 38.000 ila 40.000 dolar fiyat işareti arasında sınırlandırıldı. Elde edilen başka bir ölçümde, küçük ölçekli yatırımcılar da varlığın fiyatını yükseltiyor. Bu, cüzdanlarındaki bakiyedeki artışla kanıtlandı. Örneğin, 380 dolar değerinde Bitcoin tutan cüzdanlarda %2,18 oranında önemli bir artış oldu. Bu arada, yaklaşık 3.800 dolar tutan cüzdanlar da yaklaşık %2’lik sert bir artışa tanık oldu.

Bu, Sotiriou’nun söylediklerinin aksine, küçük yatırımcıların varlığı itmede rol oynadığını gösteriyor. Piyasa önümüzdeki günlerde gerçek bir dönüş göstermezse, yatırımcıların bunun üzerine daha fazla ağırlık vermeye hazır olduğuna dair işaretler var. Bunun ulaşılabilir olmasının bir nedeni, yatırımcıların çoğunlukla tokenlerin fiyatı düştüğünde piyasaya girmekle ilgilenmesidir. Bitcoin piyasasında da durum farklı değil. BTC’yi uzun süre elinde tutmak isteyen yatırımcılar için de iyi bir zaman olacak. Bununla birlikte, Bitcoin geleneksel piyasaların alım satımlarını yansıtıyor, bu da yatırımcıların piyasaya girmeyi seçmeden önce piyasayı incelemeleri gerektiği anlamına geliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin