Ethereum işlem hacminin yüzde 14’ü Binance Smart Chain’e geçti
Ethereum işlem hacminin yüzde 14’ü Binance Smart Chain’e geçti

Binance’da Ruble işlemleri başladı. İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Binance, doğrudan fiat parayla kripto alım satım işlemlerine Nijerya para birimi nairanın ardından Rus rublesini (RUB) de ekledi.

Gelişme, Çarşamba günkü açıklamaya göre Binance kullanıcılarının fiili para birimiyle Bitcoin (BTC), Ether (ETH) ve XRP kripto paralarını satın almasının yanı sıra ruble yatırma ve çekme işlemine de izin veriliyor.

Ruble desteği Cebelitarık merkezli elektronik ödeme platformu AdvCash aracılığıyla sunuluyor. AdvCash her bir yatırma işlemi için yüzde 3 ve çekim işlemi için ise yüzde 2,5 + 50 RUB tutarında ücret alacak. AdvCash, web sitesine göre, geleneksel para transferlerinden ve normal bir banka hesabından “daha ​​hızlı” ve “daha ​​ucuz” işlemler teklif edildiğini iddia ediyor.

Ruble destekleme planı ilk önce Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao tarafından 21 Ekim’de dile getirilmişti. Ruble, geçen hafta Nijerya para birimi naira (NGN) ekledikten sonra Binance’in desteklediği ikinci fiat para birimi oldu. NGN para yatırma özelliği, ABD merkezli ödemeler teknolojisi şirketi Flutterwave aracılığıyla sunuluyor.

Çarşamba günkü Twitter’daki “AMA” oturumunda, CZ, dünyaya hitap eden özellikleri eklemenin “giriş engelini azaltmak için çok önemli” olduğunu ve kullanıcıların “çok yakında daha fazla fiat çifti” göreceklerini söyledi.

theblockcrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin