Ethereum yeni ATH'sinde balinalar yaklaşık 1 milyar dolarlık ETH taşıdı
Ethereum yeni ATH'sinde balinalar yaklaşık 1 milyar dolarlık ETH taşıdı

Uzman görüşü: Ethereum ATH’ye ulaşabilir ve altcoin sezonunu başlatabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kriptoların ilki olarak Bitcoin’e çok fazla konsantrasyon uygulandığı için, birçok kişi Ethereum’a fazla dikkat etmedi. Ethereum, en ilginç kripto para birimlerinden biri. ETH, varlığını ademi merkeziyetçi uygulamaların oluşturmasına adadı.

Ethereum bu sorunları aşarsa ATH’ye yükselebilir

Eğer mevcut işlem süresi artarsa ​​ve ölçeklenebilirlik problemleri etkin bir şekilde ele alınırsa, Ethereum Bitcoin’i gölgede bırakabilir ve altcoin sezonunu başlatabilir. Ethereum 2.0’ın gelmesi çok uzun sürüyor. Ethereum Blockchain geliştiricilerinin karşılaştığı ana sorunlardan biri, Ethereum 2.0’ın uzatılmış dağıtım süresidir.

Blockchain’in Plazma, Raiden, Sharding ve benzeri gibi teknolojilerle güncellemeleri, aksaklıklar gösteriyor. Gelişimi ve yayılmayı hızlandırmak, yeni sürümde hatalar varsa riskleri beraberinde getirir. Hepimiz proof of stake’in ne kadar enerji tükettiğini ve matematiksel zorluktaki artışı biliyoruz. Bu nedenle, geliştiricilerin odaklanması gereken değişikliklerin ilki bu olmalıdır.

Ethereum, altcoin sezonunu getirebilir

Blockchain alanındaki yeniliklerin hızlı olması nedeniyle, ERC 20 standardını temel alan tokenler söz konusu olduğunda yeni bir standart geliştirilmesi gerekiyor. Bunun nedeni akıllı sözleşmeleri ve bu akıllı sözleşmeleri kullanarak oluşturulmuş tokenleri düzenleyen kuralların birkaç ay içinde kullanılmaması olabilir.

Bu, Ethereum Blockchain’inde zaten çığır açan çözümler geliştirenler için büyük bir sorun oluşturuyor. Ancak analistlere göre birşey kesin. Ethereum ekosisteminin geliştiricileri sürekli yeniliklere imza atıyor. Blockchain’deki yenilikler, bir kez yayınlanmaya başladıklarında, hızlı bir büyüme için ETH’yi gerçekten etkiler ve dolayısıyla altcoin mevsimini getirebilir.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin