ABD’de pek çok vatandaş devletin dağıttığı 1.200 dolarla kripto para alıyor!
ABD’de pek çok vatandaş devletin dağıttığı 1.200 dolarla kripto para alıyor!

Amerikan vergi dairesi binlerce Bitcoin yatırımcısına mektup gönderdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IRS, potansiyel olarak gelir raporlamada başarısız olan 10.000’den fazla Bitocin ve  kripto para birimi sahibine uyarı mektubu yolladı.

Amerkina vergi dairesi binlerce Bitcoin yatırımcısına uyarı mektubu gönderdi

Los Angeles Times’ta yayınlanan bir makaleye göre, İç Gelir Servisi (IRS), 10.000’den fazla kripto para birimi sahibine, kripto para birimi cinsinden kazandıkları geliri doğru bildirme konusunda uyarı mektubu yolladı. Ayrıca IRS, vergilerini dogru bildirmeyip ödemeyenlere ceza verebileceklerini de belirtiyor.

Son yıllarda kripto para birimlerinin artan popülaritesi, ajansı sert önlemler almaya zorluyor gibi görünüyor ve tüm mektupların Ağustos ayının sonuna kadar gönderilmesi bekleniyor.  IRS Komiseri Charles Rettig, LA Times gazetesine Cuma günü yaptığı bir açıklamada, şunları söyledi:

 Vergi mükellefleri bu mektupları ciddiye almalı. Vergi beyannamelerini gözden geçirerek gerektiğinde geçmiş getirileri düzeltmeli ve vergi, faiz ile cezaları geri ödemeleri gerekiyor. 

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin