Ethereum adres sayısı rekor üstüne rekor kırıyor! Yükseliş sinyali mi?
Ethereum adres sayısı rekor üstüne rekor kırıyor! Yükseliş sinyali mi?

Ethereum adres sayısı rekor üstüne rekor kırıyor! Yükseliş sinyali mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ile birlikte tüm kripto para piyasası dün gece kayda değer bir düşüş yaşadı. Bu haberin yazıldığı sırada BTC’nin günlük kaybı %5,27’ye ulaşırken Ethereum ise %2,91 kaybetti. Ancak ikinci en büyük kripto para ETH’nin ağ gücünü koruduğu görülüyor.

Toplam Ethereum adres sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Ağ faaliyetlerine baktığımızda Ethereum adreslerinin şu anda yükseliş aşamasında olduğunu görüyoruz.

Bugün veri sağlayıcısı Glassnode tarafından paylaşılan bilgilere göre Ethereum adresleri 40 milyona ulaştı. Glassnode’e göre yüzde 350 artan adres sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesini ifade ediyor.

10 ETH tutan adresler de rekor kırdı: Yükseliş gelecek mi

Ek olarak Glassnode, Ethereum’un en az 10 ETH tutan adreslerinin de istikrarlı bir büyüme gördüğünü belirtti. Toplam sayısı 274.913.000’e çıkan adresler de tüm zamanlar zirvesini gördü.

En az 10 ETH’ye sahip adreslerin bu kadar büyümesi kripto para biriminin düzenli bir şekilde benimsendiğini gösteriyor. Bununla birlikte, Ethereum ağındaki artan aktivitenin, en azından şu an için kripto para biriminin fiyatına yansımadığı açık.

7 günlük ETH grafiği

ETH fiyatı, zamanla buna göre hareket etmeye başlayabilir zira benimsenme artmaya devam ediyor ve her geçen gün daha fazla insan ETH kullanıyor.

cryptopolitan

Bitcoin almak için iyi bir zaman mı? Ünlü ekonomi yazarı açıkladı


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin