Ethereum neden düşüyor? Düşüş sürecek mi, yükseliş mi gelecek?
Ethereum 6 Eylül fiyat görünümü: Ayı piyasası Ether'i sert vurdu

Ethereum 6 Eylül fiyat görünümü: Ayı piyasası Ether’i sert vurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 6 Eylül fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Tüm kripto piyasasını etkileyen fon çıkışı Ether özelinde ağır kayıplar verilmesine neden olarak ETH/USD paritesinin 210 dolara kadar gerilemesine neden oldu.
  • Dün öğle saatlerinde başlayan çöküş Ether’in tüm destek noktalarını kırmasına neden olurken son olarak 220 dolar desteğine tutunduğu görülüyor.
  • Buna göre gün içi fiyat hareketlerinde 220 dolar oldukça önemli bir seviye olarak takip edilecek.

Ethereum son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 20 oranında, Bitcoin karşısında yüzde 8 oranında değer kaybetti. Uluslar arası piyasalarda yazımız yayına hazırlanırken ise 228 dolar civarında bulunuyor. Yurt içi kripto piyasalarına baktığımızda BtcTurk platformunda 1.531 TL’den el değiştiren ETH, Sistemkoin platformunda Türk Lirası karşısında 1540 TL’den el değiştiriyor.

Ethereum 6 Eylül fiyat hareketleri

Piyasa düşüşü diğer önemli coinlerde olduğu gibi Ether fiyatının da dikkat çekici oranlarda düşmesine neden oldu. Ethereum için belirlenen 275, 260 ve 245 dolar destekleri uzun vadeli destek seviyesi olarak görülürken, 24 saatlik zaman diliminde tamamının hızlı bir şekilde geçildiği görüldü.

6 Eylül başlangıcı ile Asya işlem saatlerinde de düşüşün devam etmesi son destek noktası olan 220 doların altına sarkmasını sağlasa da 210 dolar seviyesinde hızlı bir toparlanma görüldü. Bu noktada alıcılar ile karşılaşılması ise Ether için elle tutulur tek olumlu gelişme olarak görülüyor.

Zira 210 dolar noktasında gelen hızlı alışlar, düşüşün bu seviyelerde sonlanabileceğine dair önemli bir işaret olabilir. Yine de net bir veri olmamasından dolayı gün içinde ETH’nin dolar karşısında 220 dolar desteğine karşı vereceği tepki dikkatle izlenmelidir.

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin