bitgo platformu
BitGo platformu 2 yeni coin eklemesi daha yaptı: XLM ve DASH

Ethereum, 57 yeni ETH varyasyonu için BitGo desteği alıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BitGo 9 Temmuz’da, 57 yeni Ethereum varyasyonunu destekleyeceğini açıkladı. Özel anahtarları koruyan hizmetlere talep nedeniyle BitGo desteği, ürün ve hizmetlerini genişletecek ve bu varlıkları destekleyecek.

BitGo tweetledi:

@BitGo, ERC20 desteğini genişletiyor

BitGo desteği nedir?

BitGo, 2013 yılında kuruldu ve Bitcoin alanındaki en güvenilir cüzdan sağlayıcılarından biri haline geldi. Yenilikçi çoklu imza teknolojisine dayanan bir Bitcoin güvenlik hizmeti sunan BitGo, bu çoklu imza teknolojisi ile kullanıcı ve BitGo arasında anahtarlar paylaşarak ürün teklifleri veriyor.

BitGo platformu ayrıca pazarlara, borsalara ve e-ticaret oyuncularına güvenilir, çok taraflı işlemleri kolaylaştırıyor. Şu an itibariyle, BitGo servisi sadece Bitcoin ve Ethereum ile sınırlı. BitGo’nun CTO’su Benedict Chan, alternatif kripto para varlıkları için koruma çözümlerine olan talebin yüksek olduğunu belirtti.

Ürün Pazarlama Başkan Yardımcısı Robin Verderosa’ya göre BitGo, New York ve Güney Dakota’da bir BitLicense almayı planlıyor. BitGo desteği, bu yılın sonuna kadar daha fazla saklama hizmeti ve 100’den fazla kripto para kazandıracak.

BitGo’dan yeni token açıklaması

BitGo, hizmetlerinin kalitesini daha iyi hale getirmek için sürekli olarak tedbirler alıyor. Ayrıca BitGo, bu yıl boyunca yeni token eklemeye devam etmeyi planlıyor. BitGo, sadece 2017 yılında Bitcoin Cash, Litecoin, Ether, Ripple ve Royal Mint Gold’u bünyesine ekledi.

BitGo’nun kurucu ortağı ve CEO’su Mike Belshe, geçtiğimiz Aralık ayında BitGo sayfasında şunları yazdı:

BitGo, yüksek düzeyde destek ve özellikler sağlamaya ve bu önemli değere sahip coinlerin desteklenmesinde kararlıdır. Her zaman müşterilerimizden gelen talepleri dinliyor ve aktif olarak değerlendiriyoruz.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin