Bancor hırsızlık olayıyla karşı karşıya!
Bancor hırsızlık olayıyla karşı karşıya!

Bancor hırsızlık olayıyla sarsıldı: 23,5 milyon dolarlık kayıp!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bancor hırsızlık olayıyla sarsıldı. Merkezi olmayan borsa ve token yaratma platformu, son derece tehlikeli bir günü geride bırakıyor. Borsadan bugün toplam 23,5 milyon dolarlık kripto para, dışa transfer edildi.

Her şey bir tweet ile başladı

Süreç Bancor’un yayımladığı bir tweet ile başladı:

Tweet’te Bancor’un web aplikasyonunun an itibarıyla deaktif olduğu ifadesi yer alıyordu.

Yaklaşık 30 dakika sonra, başka bir tweetle durum açıklandı:

Görünüşe göre, akıllı bir sözleşmeden fonların kaldırılması için 24898 ETH (~ 12.5 milyon dolar), 229.356.1645 NPXS (~ 1 milyon dolar) ve 3.200.000 BNT (10 milyon dolar) para çalmak için ödünç verilen bir cüzdan kullanıldı. Haberin yazılma anında Bancor web uygulaması hala çalışmıyor ve borsa, müşterilerini Twitter üzerinden bilgilendirmeye söz verdi.

Bancor hırsızlık olayıyla ilgili müşterilerini güncel tutacağına söz verdi

Bancor sadece borsa olarak değil, aynı zamanda kullanıcıların SmartTokens denen kendi tokenlerini yayınlamalarını sağlayan bir platform. Ethereum ağında çalışır ve Bancor Token (BNT) olarak adlandırılan kendi tokenini kullanır. Bancor’a göre, çalınan BNT’yi, Bancor ekosistemine gelen hasarı hırsızlıktan sınırlandırarak dondurdu.

Geçtiğimiz yıl Bancor ICO’sunda, kendi türünün rekorunun en büyük tokenli satışı olan 150 milyon doları aştı. Bu kaybın önümüzdeki günlerde ve haftalarda Bancor ve kullanıcılarını nasıl etkileyeceği belli değil. Güncellemeler geldikçe Kripto Para Haber sayfalarınan sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

MyEtherWallet kullanıcıları dikkat! MEW’da güvenlik açığı ortaya çıktı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin