Ethereum (ETH) gözünü 300 dolara dikti: Yükseliş sürüyor
Ethereum (ETH) gözünü 300 dolara dikti: Yükseliş sürüyor

Ethereum 4 Ekim fiyat görünümü: ETH 200 HO seviyesinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 4 Ekim fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum dün düşüş ile başladığı işlemlere 214 dolarda dip gördükten sonra dalgalı bir seyir izledi.
  • Gün sonuna doğru ise yükseliş sinyalleri veren Ether, yeni günde yükselişine devam ederek 226 dolar seviyesinde konumlanan 200 HO direncine kadar yükseldi.
  • Sabah saatlerinde 226 dolar direncini geçmek için mücadele eden Ether’in henüz bu seviyeyi geçmeyi başaramadığı görülüyor.

Ethereum son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 2,22 değer kazanırken, Bitcoin karşısında ise yüzde 0,55 oranında bir yükseliş gösteriyor.

Ethereum 4 Ekim fiyat hareketleri

Dünkü düşüş ile saatlik hareketli ortalamalarının altında kalan Ethereum, negatif bir görünüm çizmesine rağmen ortalama 215 dolar seviyesinde sağlam bir destek ile karşılaştı.

Gün ortasında 220 dolar barajını aşmayı başaramayan Ethereum’un gün sonuna doğru bu seviyeyi hızlı geçtiği görüldü. Son tahlilde ise 200 saatlik hareketli ortalama sınırına kadar yükselen ETH/USD, 226 dolar bulunan hareketli ortalama seviyesini geçme konusunda zorlandığı görülüyor.

Ethereum, öğle saatlerine kadar bu seviyeyi geçmeyi başaramazsa, bir miktar düzeltme hareketine girebileceği görülebilir. Yaşanabilecek olan bir geri çekilmenin 220-215 dolar arasında olması tahmin edilirken, bu seviyeden yeniden alıcılar ile karşılaşılması fiyatın hareketli ortalama seviyelerini geçip 230 doları test etme hareketini görebiliriz.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

ETH/USD saatlik grafiğinde MACD göstergesinin pozitif bölgede tepe yaptıktan sonra düşüşe geçtiği görülüyor. Gelebilecek bir düzeltme hareketinde MACD’nin 0 bölgesine kadar gerilemesi ve bu noktadan sonra yeni yönüne karar vermesi beklenebilir.

ETH fiyatının yatay görünümünden dolayı stokastik osilatör ise aşırı alım bölgesinde yatay hareket ediyor. 58 seviyesinde bulunan RSI ve 100 seviyesinin altındaki CCI ise trendin gücünü koruduğunu teyit ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin