Popüler kripto yatırım platformu, bu altcoin’leri delist ediyor!
Popüler kripto yatırım platformu, bu altcoin’leri delist ediyor!

Abra yeni bir tokeni tanıtıyor: BIT10 tokeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Abra cüzdan ve borsa servisi, 3 Ekim’de yayınlanan bir duyuruya göre, Bitwise 10 Large Cap Crypto Index’i takip eden yeni BIT10 adında bir token çıkardı.

Abra ile yatırımcılar piyasa hareketlerini takip edebiliyor

Bitwise 10 Large Cap Crypto Index, kripto varlık yönetim şirketi Bitwise Asset Management tarafından geliştirildi ve yalnızca Abra’da listelendi. Endeks, şu anda toplam kripto piyasası hacminin yüzde 80’ini temsil eden, piyasadaki en büyük kripto para birimlerini izlemekte. Açıklamaya göre, herhangi bir yatırımcı artık 5 dolar minimum yatırımla Abit uygulaması aracılığıyla BIT10 tokeni edinebiliyor. Bitwise CEO’su Hunter Horsley, konuya yönelik şunları söyledi:

Endeks yatırımları hisse senetleri, tahviller ve kriptolar arasında son derece popüler. Ayrıca yatırımcıları sürekli olarak haberleri izlemek zorunda bırakmadan çeşitlendirilmiş risklerden uzak tutarak, hangi varlıkları en değerli kılacaklarını tahmin etmeye çalışmaktayız. Kripto alanında şimdiye kadar endeks yatırımları sadece kurumlar ve akredite yatırımcılar tarafından kullanıldı.

Bitwise portföy yönetimi, gerçek zamanlı bir fiyat beslemesi sunacak

Her bir BIT10 tokenin maliyeti endekste 10 tokenin değerini yansıtırken, token pozisyonlarının Bitcoin (BTC) veya Litecoin (LTC) Blockchain’deki çoklu imza akıllı sözleşmelerinde tutulduğu bildiriliyor. Basın açıklaması ayrıca çalışma prensibini şu sözlerle açıklıyor:

Abra ve kullanıcı, yatırılan varlığı (fiat para birimi veya kripto para birimi) aynı miktarda BIT10 tokeni etkili bir şekilde aktaran akıllı bir sözleşmeye giriyor. Abra, Bitwise portföy yönetiminden gerçek zamanlı bir fiyat beslemesi alacak ve BIT10 yatırımcısı, piyasa hareketini BIT10 tokenlerinin fiyatına yansıtacak şekilde yukarı veya aşağı çekecek.

Abra, geçtiğimiz ay Avrupa banka hesapları için kripto paraların doğrudan alımını ve satışını sağladı. Müşteriler artık euroyu veya birkaç başka ulusal parayı doğrudan cüzdanlarına aktarabilirler ve bu sayede Abra tarafından desteklenen 28 kripto paraya dönüştürülebilir.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin