ethereum 31 temmuz
Ethereum 31 Temmuz fiyat görünümü: Sert düşüş ETH’nin dengesini bozdu

Ethereum 31 Temmuz fiyat görünümü: Sert düşüş ETH’nin dengesini bozdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 31 Temmuz fiyat görünümüne etki edebilecek önemli detayları şu şekilde belirledik:

  • Ethereum, piyasa genelindeki fon çıkışı sonrası toparlanmadan gereken payı alamadı.
  • Ether fiyatı düşüş ile birlikte 450 dolar seviyesinin altına indi.
  • Bu satışlar toparlanma mücadelesi veren ETH’de trend değişikliğine yol açtı.
  • ETH fiyatı tekrar 450 doların altına indiği taktirde kayıplarını hızlı şekilde arttırabilir.

Ethereum 31 Temmuz fiyat analizi

Dün 3. Doğum gününü kutlayan Ethereum için maalesef iyi bir gün olmadı. Dün belirttiğimiz üçgen formasyonun gösterdiği mücadeleyi, üçgenin alt çizgisinin aşağı yönlü kırılması ile sonuçlandırdı. Bu kırılım Ethereum’un kayıplarının hızlanmasına neden olarak 450 dolar seviyesine kadar inmesine neden oldu. Bu seviyede alıcılar ile karşılaşan Ether, fiyatını bir miktar yukarı çekse de tutunmayı başaramadı.

31 Temmuz fiyat sabah seansında 450 dolar seviyesinde bulunan ETH’nin 460 dolar seviyesinin altında bir düşüş trendine girdiğini söyleyebiliriz. Fakat düşüş trendinin dalgalı hareketlerine şahit oluyoruz. Son olarak Bollinger bandı üst çizgisi olan 458 dolara kadar yükselebilen ETH, bu seviyeden yeniden aşağı doğru hareket ederek, muhtemelen Bollinger alt bandı olan 447 dolar seviyeleri denenebilir.

ETH/USD grafiğinde saatlik olarak takip ettiğimiz 100 HO ve 200 HO arasındaki hareketler de 100 saatlik basit hareketlik ortalamanın 200 basit hareketli aşağı yönlü kesmesi ile, ana düşüş trendine girildiği teyit ediliyor. İki hareketli ortalama arasındaki boşluğun artması, düşüş trendinin derinleşmesine neden olabilir.

Önemli teknik göstergelerden RSI 30 seviyesinde bulunarak, negatif bir görünüm veririken, Stokastiğin yönünü güney çevirmesi, düşüşün devam etme olasılığını arttıran bir başka sinyal olarak karşımıza çıkıyor.

Ethereum 31 Temmuz önemli destek direnç seviyeleri

3. direnç 481,01
2.direnç 472,12
1.direnç 466,64
Pivot   458,75
1.destek 447,86
2. destek 443,38
3.destek 434,49

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin