ethereum
Ethereum 2020’de toparlanabilecek mi?

Ethereum 30 Ekim fiyat analizi: ETH 200 doların altına indi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 30 Ekim fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum dün 205 dolar seviyesinden yaklaşık yüzde 10 oranında düşerek iki saatlik zaman diliminde 195 dolara kadar geriledi.
  • Sonrasında gelen alışlar ile yeniden 200 dolar test edilse de satış baskısı ağır geldi ve yeniden 195 dolar görüldü.
  • Yeni güne ise alıcılı başlayan Ether 195 dolar destek seviyesinden hafifte olsa bir yükseliş gösterdi.

Ethereum son 24 saatte dolar karşısında yüzde 3,38 oranında değer kaybı yaşıyor. Bitcoin karşısında ise bu kayıp yüzde 1,53 oranında gerçekleşiyor.

Ethereum 30 Ekim fiyat hareketleri

Ethereum dün öğle saatlerine kadar saatlik 100 hareketli ortalaması seviyesi olan 205 dolardan işlem görürken, gelen hızlı fon çıkışı ile serbest düşüşe geçti. Bu düşüş ralli ile 200 dolar ana destek noktası hızlı bir şekilde kırıldı. Ve 2 saatlik periyotta Ether fiyatının 195 dolara kadar gerilediğini gördük.

Sonrasında gelen tepki alımları ise kısıtlı kalınca Ether dün 200 dolar seviyesine yeniden ulaşamadı ve 195 dolara doğru yeni bir hareket daha gösterdi. Gün sonuna doğru ise bu noktanın önemli bir destek seviyesi olduğunu kabul eden piyasa, hafif yukarı yönlü hareket ederek günü kapattı.

Yeni gün ile birlikte ise Asya işlem saatlerinde Ethereum için hafif alıcılı bir seyir görüldü. Bu alış işlemler ile Ether’in dolar karşısında yeniden 200 dolar noktasının üzerine çıkmasını test etmesi muhtemel gözüküyor. Gün içerisinde önemli bir seviye olarak takip edeceğimiz 200 doların altında gelen gün kapanışı, Ether’in kayıplarının devam etmesine neden olabilir.

Diğer taraftan 200 dolar direnci kararlı bir şekilde geçilirse, Ether için kazanımların artması muhtemeldir.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

ETH/USD saatlik grafiğinde takip ettiğimiz MACD göstergesinin sağlam bir şekilde pozitif bölgede ilerlediğini görüyoruz. Bu gösterge Ether’in yükselişini hızlandırabileceği yönde etki gösterebilir.

Stokastik gösterge ise kısa vadede aşırı alım bölgesinde olup, bu seviyenin altında inmesi ETH/USD’de bir miktar gevşeme olmasına neden olabilir. RSI ve CCI göstergeleri ise düşük seviyedeki konumları ile henüz Ethereum için hızlı bir yükseliş olacağına dair sinyal vermiyorlar.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin