Blockchain teknolojisine dayanan bir ödeme platformu
Blockchain teknolojisine dayanan bir ödeme platformu

Çin bankaları Blockchain teknolojisine dayanan bir ödeme platformu başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin’de 3 banka Blockchain teknolojisine dayanan bir ödeme platformu başlatıyor. Platform bugüne kadar altı işlem kaydetti ve bu işlemler raporlamaya hazır.

Blockchain teknolojisine dayanan bir ödeme platformu, Ping’Tai olacak

İlgili bankalar arasında Bank of China, China CITIC Bank ve China Minsheng  bulunuyor. Amaç, farklı kurumlar arasında varlıkların aktarılmasından doğan sorunları ele almak. “Ping’Tai” (tam anlamıyla “platform” anlamına gelir) başlıklı platform, bu bankalar arasındaki hata ve enerji kullanımını, tüm fonların değişmez bir kaydı için Blockchain kullanarak azaltacak.

Bu platform, Çin’in kripto paralara yönelik genel olumsuz bakışına rağmen, mal varlıklarını işlemek için yeni bir standart haline gelebilir. Görünüşe bakılırsa, Pekin yeni teknolojiye karşı soğuk olmasına rağmen, bankalar Blockchain’e çok sıcak bakıyor. Bu, Çin’de daha fazla kripto para benimsenmesine mi yol açacak yoksa sadece geçici bir süreç mi? Tüm gelişmeler için bizi takipte kalın!

Cryptobriefing

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin