26 Eylül Cardano (ADA) ve Waves fiyat analizi
26 Eylül Cardano (ADA) ve Waves fiyat analizi

Ethereum, Ripple ve Bitcoin Cash 3 Temmuz fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

3 Temmuz kripto para piyasası görünümü oldukça pozitif duruyor. Piyasa yılın 2. çeyreğinin başlaması ile neredeyse tüm coinlerde yeşile dönmüş durumda. Önemli kripto paralar için yaptığımız 3 Temmuz fiyat analizi sonucu olumlu havanın ileriye dönük olarak  devam edeceğine dair sinyaller elde ettik. Ethereum, Ripple ve Bitcoin Cash için yaptığımız fiyat analizleri ve önemli detayları yazımız devamında bulabilirsiniz.

Ethereum 3 Temmuz fiyat analizi: ETH/USD gözler daha yukarılarda

Ethereum 3 Temmuz fiyat analizine dair önemli detayları şu şekilde sıraladık:

  • ETH fiyatı momentum kazanarak 455 – 458 dolar bandını sorunsuz geçti
  • ETH/USD saatlik grafiğinde dünün en önemli hareketi ise oluşan üçgen formasyonunun 454 dolar direnci ile yukarı yönlü kırılması oldu.
  • ETH paritesi şu an 458 dolar direnci üzerinde bulunuyor ve gözünü daha yüksek kazançlara dikmiş gözüküyor
  • Ethereum fiyatının dolar ve Bitcoin’e karşı pozitif bir görünüm gösterdiğini söyleyebiliriz. Kısa vadede 481 doların geçilmesi daha yüksek seviyelere ulaşmasını sağlayabilir

Ethereum Price Analysis ETH USD

Grafiğe baktığımızda, fiyatın 460 dolar seviyesi üzerinde bulunması kazanımları arttırmasına neden olabilir. Yukarı yönde 480 dolar bandının aşılması ise fiyatı 500 – 520 dolar bandına kadar taşıyabilir.

Önemli teknik göstergeler ise şu şekilde:

Saatlik MACD: AL sinyali

Saatlik RSI: 50 seviyesinin üzerinde

Ana destek seviyesi: 458 dolar

Ana direnç seviyesi: 480 dolar

Ripple 3 Temmuz fiyat analizi: XRP/USD 0,50 doların üzerinde yer arıyor

  • Ripple 3 Temmuz fiyat görünüme dair detayları şu şekilde özetleyebiliriz:
  • Ripple fiyatı daha yüksek artarak dolar karşısında 0,4750 ve 0,50 dolar dirençlerini kırmış oldu
  • XRP/USD saatlik grafiğinde kaydettiğimiz dünün en önemli fiyat hareketi ise kısa vadeli düşüş kanalının 0,46 dolar seviyesinin geçilerek kırılmış olmasıdır
  • XRP paritesi yukarı yönlü momentum kazanmaya devam ederken 0,50 dolar direncinin geçilmesi sonrası, gözler 0,5250 dolar seviyesinin test edilmesinde olacak

XRP/USD saatlik grafiğine baktığımızda, fiyatın şu an yakaladığı güçlü momentum ile 0,50 dolar üzerinde seyrettiğini görüyoruz. XRP,0,52 dolar engeli aşılabilirse 0,55 dolara doğru giden bir trende girebilir. Olası aşağı yönlü bir harekette ise sırasıyla 0,50, 0,48 ve 04750 dolar destek seviyeleri takip edilecektir.

XRP için önemli teknik göstergeler ise şu şekilde:

Saatlik MACD: AL sinyali

Saatlik RSI: Aşırı alım bölgesinde

Ana destek seviyesi: 0,4750 dolar

Ana direnç seviyesi: 0,5250 dolar

Bitcoin Cash 3 Temmuz fiyat analizi: BCH/USD Momentum kazanıyor

Bitcoin Cash fiyatı ile ilgili önemli detaylar ise şu şekilde:

  • Bitcoin Cash fiyatı yükselmeye devam ederek dolar karşısında 750 dolar direncini geçti
  • Bitcoin Cash için dünün en önemli hareketi, BCH/USD saatlik grafiğinde düşüş kanalının 735 dolar direncini geçmesi geçmesiyle kırması oldu.
  • BCH paritesi şu an pozitif sinyaller vererek 750 dolar direnci üzerinde işlem görüyor
  • Bitcoin Cash dolar karşısında 750 dolar direnci üzerinde hareket ediyor. BCH kısa vadede 800 dolar engelini aşabilirse, kazanımlarını daha da arttırabilir

Bitcoin Cash Price Analysis BCH USD

BCH/USD saatlik grafiğine baktığımızda fiyatın 750 doların oldukça üzerinde pozisyon aldığını görüyoruz. Kısa vadede oluşan tepe ve dip seviyeleri olan 795 dolar ve 716 dolar noktaları referans alınarak oluşturulan Fibonacci seviyelerinden Fib 50 756 dolar denk gelerek güçlü bir alım bölgesi rolü oynuyor. Sonuç olarak, BCH fiyatı daha fazla kazanç elde etmesi 750 dolar üzerinde kalması oldukça kritik.

BCH için teknik göstergeler ise:

Saatlik MACD: AL sinyali

Saatlik RSI: 60 seviyesinin üzerinde

Ana destek seviyesi: 750 dolar

Ana direnç seviyesi: 800 dolar

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin