Ethereum neden düştü? Düşüş sürecek mi, yükseliş mi gelecek?
Ethereum neden düştü? Düşüş sürecek mi, yükseliş mi gelecek?

Ethereum 27 Eylül fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 27 Eylül fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum dünü dalgalı fiyat hareketleri göstererek artıda kapatmayı başardı. Ve 218 dolarda gün kapanışı yaptı.
  • Güne hafif düşüş eğilimli ve düşük hacimde başlayan Ether, an itibarıyla 215 dolarda fiyatlanıyor.
  • ETH/USD paritesine daha geniş perspektifte baktığımızda genel bir yükseliş trendinde olduğunu görüyoruz.

Ethereum dolar karşısında son 24 saatlik zaman dilimine göre yüzde 1,15 oranında artış gösterdi. Bitcoin karşısında ise yüzde 1’e yakın bir yükseliş gösteriyor.

Ethereum 27 Eylül fiyat hareketleri

Ethereum dünkü gün kapanışını 4 saatlik grafiğinde 100 HO üzerinde kapatarak olumlu görünümüne devam etti.

Yükseliş trendinin başladığı 170 dolar seviyesinden son fiyat hareketine kadar yapılan hesaplamalara göre henüz negatif bölgede görünen Ethereum yükselişinin hızlanması için 230 doların üzerinde fiyat hareketleri göstermesi gerekir.

230 dolar seviyesini destekleyen diğer faktörler ise bu seviyenin 4 saatlik 200 HO’nun üzerinde olmasıdır. Ayrıca kısa vadede yükselen trend çizgisinin aşağı yönlü kırılması ile negatif konuma geçen Ether’in yeniden bu seviyenin üzerine çıkması 230 dolar ile fiyatlanması ile mümkün gibi gözüküyor.

Tüm bu faktörler 230 dolar seviyesini yükselişlerin hızlanması için önemli bir nokta yapıyor

Olumsuz senaryoda 4 saatlik 100 HO altında kapanışlar ise Ethereum’un düşüşlerini hızlandırabilecek bir faktör olarak görülebilir. Bu yüzden bu dinamik destek noktasının altına konulabilecek stoplar işlemde olan yatırımcılar için uygun olabilir. 213 dolar seviyesinde bulunan 100 HO’nun altındaki kapanışlar da ise ilk hedef 205 -200 dolar bandı olabilir.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

MACD göstergesi saatlik grafikte nötr bir konum sergilerken, 4 saatlik görünümde mevcut fiyat hareketlerine göre pozitife bölgenin hemen altında bulunuyor. 0 seviyesinin üzerine bir çıkış ise alış yönlü sinyallerin artmasını sağlayabilir.

Sabah seansında aşırı satım bölgesine doğru ilerleyen stokastik göstergesi, yükseliş sinyali için yönünü yukarı çevirip aşırı satım bölgesine doğru ilerleme göstermesi oldukça kritik. Bunun yanında RSI 50 seviyesinin altındaki konumu ile henüz alış sinyali vermezken CCI göstergesi düşüş yönlü trendin hızlanabileceği yönünde şu an saatlik grafikte negatif sinyaller veriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin