BitMEX’in ardından rekor seviyelere ulaşan kripto para borsaları
BitMEX’in ardından rekor seviyelere ulaşan kripto para borsaları

Bitcoin’in yükselişi ile rekor hacim verilerine ulaşan kripto para borsaları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatının geçtiğimiz günlerde 8.500 dolar seviyesini görmesiyle birlikte kripto para borsaları hacim verilerinde yeni rekor seviyelere imza atıyor.

İlk olarak BitMEX Borsası hacim verileri ile rekor kırdı!

Önde gelen kripto para birimi borsalarından biri olan BitMEX Borsası hacim verilerinin dün 1.000.000 Bitcoin ile rekor seviyesini gördüğünü açıkladı. Bitcoin 8.500 dolar seviyesine ulaştı. Bitcoin’in fiyat artışı ile birlikte BitMEX yeni rekorlar seviyelerini gördü. BitMEX tarafından Twitter aracılığıyla konuya yönelik yapılan ilk açıklamada son 24 saatte sadece XBTUSD’de toplam hacmin 900.000 XBT’ye (Bitcoin) ulaştığı ve bunun rekor bir seviye olduğu belirtiliyor.

BitMEX’in ardından rekor seviyelere ulaşan kripto para borsaları

Rekor hacim verilerine sahip olan tek kripto para borsası BitMEX değil. Dünyanın en büyük vadeli işlemler borsalarından biri olan Chicago Mercantile Exchange’de (CME) Bitcoin işlemlerinde rekor seviyeleri gördüğünü bildiriyor. Borsa resmi Twitter hesabı aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Bitcoin vadeli işlem sözleşmeleri, Salı günü 64.390 Bitcoin’e eşdeğer 12.878 sözleşme ile rekor seviyesine ulaştı.

BitMEX Borsası ve CME dışında diğer kripto para borsaları da, Bitcoin fiyatının artışıyla birlikte hacim verilerinde önemli büyüme kaydetti.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin