8 Eylül Ethereum fiyat analizi: ETH için beklenen seviyeler
2 Temmuz Ethereum fiyat analizi: ETH'nin ziyaret etmesi muhtemel seviyeler, teknik göstergeler, grafikler...

Ethereum 230 doları koruyor: Kritik gün 26 Haziran!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir süredir DeFi ve 2.0 ile gündemden düşmeyen Ethereum, bir süredir 230 ila 250 dolar aralığında işlem görüyor. Bu aralığın her iki sınırının da son derece güçlü olduğu görülüyor. Dün gece 230 doların hemen altına gerileyen Ethereum fiyatı yoğun bir alım baskısıyla karşı karşıya kaldı ve hızla toparlandı.

Bir sonraki trendin yönünde, yarınki opsiyon sözleşmelerinin sona erecek olmasının da etkisi olabileceği düşünülüyor.

Yarın 100 milyon dolarlık Ethereum opsiyon sözleşmesi sona eriyor

Bu haberin yazıldığı sırada günlük binde 43’lük hafif bir kayıpla 234,48 dolardan işlem gören Ethereum’un son sallantısı, ağır satış baskısı sebebiyle 9.000 doların altını gören Bitcoin ile benzeşti. 230 doların korunup korunmayacağı da yine BTC’nin performansı ile ilişkili olacaktır.

Yarın Deribit’teki yaklaşık 100 milyon dolarlık ETH opsiyon sözleşmesinin sona ereceğini belirtelim. Bunun yine ETH fiyatı üzerinde etkisi olabileceğine inanılıyor. Birçok analist, opsiyon trader’larının riski önlemek için pozisyonlarını erken kapatabileceğinden, bu olayın piyasa yapısını şekillendireceğine inanıyor.

ethereum fiyatı, ethereum grafiği, ethereum ne kadar, ethereum analizi

229 dolar kırılırsa 220 dolara dik düşüş gelebilir

Geçen geceki fiyat hareketi de 229 dolardaki destek seviyesinin savunulmasına yönelikti. Analistler, bu desteğin altındaki bir kırılmanın, kapıları 220 dolara açacağına inanıyor.

Bu seviye yakın vadede herhangi bir noktada kırılırsa ETH büyük kayıplar görebilir. Bununla birlikte, üzerinde işlem gördüğü sürece güçlü kalacağı aşikar.

ethereum fiyatı, ethereum grafiği, ethereum ne kadar, ethereum analizi

Bu arada yarın BTC kanadında da 1 milyar dolarlık opsiyon sözleşmesi sona erecek. İlgili haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin