Tezos ve Dash fiyat analizi: XTZ ve DASH için beklenen yön, teknik görünüm ve önemli seviyeler
Tezos ve Dash fiyat analizi: XTZ ve DASH için beklenen yön, teknik görünüm ve önemli seviyeler

25 Haziran altcoin analizi: Ripple (XRP) ve Chainlink (LINK)

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en değerli kripto para birimi Bitcoin, bu haberin yazıldığı esnada %65’lik piyasa hakimiyetine sahip. Sahip olduğu bu büyük pazar payının ışığında, pek çok altcoin BTC’nin fiyat hareketlerini takip ediyor. Bugünkü altcoin analizimizde konuklarımız Ripple (XRP) ve Chainlink (LINK).

kripto para, kripto para fiyatları, kripto para yorum, grafik, tahmin

Ripple (XRP)

ripple, ripple yorum, ripple coin, ripple fiyat, ripple ne kadar, ripple grafik, ripple tl, ripple haberleri, xrp, xrp yorum, xrp usd, xrp fiyat, xrp grafik

Piyasa değeriyle dördüncü sıradaki kripto para birimi XRP, Kara Perşembe’nin ardından kayıplarını düzeltmek için iyi bir iş çıkardı. Ancak bu yükselişi 11 Mayıs’tan beri devam eden bir düşüş eğilimi takip etti.

Geçen hafta yüzde 5’in üzerinde düşen XRP, son 24 saatte binde 48’lik hafif bir iniş kaydetti. Bu esnada Bitcoin 9.600 dolardan 9.100 dolara düştükten sonra 9.300 dolara geri döndü.

XRP piyasasının teknik göstergeleri de düşüş eğiliminde. Parabolik SAR’ın noktalı mumları fiyat mumlarının çok üstünde değil. Aynı zamanda Göreceli Güç Endeksi de grafiklerdeki aşırı satım bölgesine doğru düşüyor. Daha da kötüsü, XRP’nin yılın başından bu yana getirisi negatifte.

Chainlink (LINK)

link, chainlink

Yılın başından bu yana yüzde 165’in üzerinde olağanüstü bir getiri sağlayan LINK, piyasanın en iyi performans gösteren altcoinlerinden biri. Hacim bakımından 13. basamakta yer alan kripto para, Bitcoin’in son düşüşünden kendini iyi bir biçimde korudu. Son 24 saatte LINK’in %2’ye yakın bir kazanç sağladığını söyleyebiliriz.

Bollinger Bantları’ndaki açılma volatilitenin arttığını gösteriyor. Bununla birlikte, en son hareketlerin aksine, LINK için MACD çizgisi sinyal çizgisinin oldukça üzerinde.

Bu arada yarın 1 milyar dolarlık Bitcoin opsiyon sözleşmesinin sona ereceği biliniyor. Bunun BTC fiyatını etkileme ihtimali konuşuluyor. Detaylar için tıklayın.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin