Cebelitarık hükumeti, yeni teknolojiler konusunda geride kalmak istemiyor
Cebelitarık hükumeti, yeni teknolojiler konusunda geride kalmak istemiyor

Bir ülke daha Blockchain eğitim programı başlatıyor: Cebelitarık hükumeti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cebelitarık hükumeti, yeni teknoloji ile ilgili derslerin geliştirilmesine odaklanacak yeni bir danışma grubunun başlatıldığını duyurdu.

Cebelitarık hükumeti, yeni teknolojiler konusunda geride kalmak istemiyor

Cebelitarık geride kalmak istemiyor. Coinfloor’un birkaç gün önce ülkede düzenlenen ilk kripto para borsası olarak onaylanmasını takiben, hükumet Blockchain gibi yeni teknolojiler konusunda yetenekli insan gücü hazırlayacak yeni bir danışma grubunun kurulduğunu duyurdu.

Eğitimde Yeni Teknolojiler (NTiE), hükumet ve Cebelitarık Üniversitesi arasında, yeni teknolojilerdeki vasıflı işçilerin artan talebi ile yetişmeyi hedefleyen, ülkenin önde gelen birkaç teknoloji şirketi ile işbirliği yapıldı.

Yeni kurslara dair beklenti yüksek

Yeni teknolojilerle ilgili yeni dersler oluşturmaya odaklanan Cebelitarık Üniversitesi’nden Nadine Collado, üniversitenin eğitim sektöründe Blockchain, dağıtık defter teknolojisi, kodlama ve akıllı sözleşmeler gibi teknolojiler konusunda uzmanlık geliştirmeye kararlı olduğunu söyledi. Hükumetin Cebelitarık Finansal Hizmetler Komisyonu’nun yeni kursların katılımcılarla ilgili çalışma becerilerini nasıl geliştireceğine dair beklentisi yüksek.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin