ethereum 19 temmuz

Ethereum 19 Temmuz fiyat görünümü: ETH kazançlarını geri verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 19 Temmuz fiyat görünümüne dair önemli detaylar şu şekildedir:

  • Ethereum 17 Temmuz yükselişi ile elde ettiği kazançları geri vermiş gözüküyor.
  • ETH fiyatının gün sonu itibarıyla geri çekilmesine rağmen ana yükseliş trendini koruduğunu görüyoruz.
  • ETH şu an 475 dolar seviyesinde bulunan 100 HO’yu kendisine dinamik destek yapmış durumda.

Ethereum fiyatının dün kritik bir geri çekilme hareketine girerek Bitcoin ve Dolar karşısında değer kaybı yaşadığını söyleyebiliriz.

Ethereum 19 Temmuz fiyat görünümü

Ethereum’da dün yaşanan düşüşe rağmen 100 saatlik hareketli ortalamanın 200 saatlik hareketli ortalama üzerinde seyrettiği görülüyor. Bu durum genel görünümde hala yükseliş eğiliminin bulunduğunu işaret ediyor. Aynı zamanda şu an 473 dolar seviyesinde bulunan 100 HO bugün için ETH fiyatına dinamik bir destek görevi görüyor. Gün içi fiyat hareketleri bu ortalama referans alınarak takip edilebilir.

ETH fiyatının en son gördüğü dip noktası 422 dolar ve 17 Temmuz’da görülen son yüksek seviye olan 507 dolar baz alınarak belirlenen Fibonacci düzeltme seviyelerine göre, grafikte de görüldüğü üzere fiyatın fib 38,2 seviyesine denk gelen 475 dolarda bir direnç gösterdiğini görüyoruz. 2 gün önceki büyük yükseliş öncesi de bu düzeltme seviyesinde mücadele eden ETH, şu anda da bu direnç seviyesi test ediliyor.

Ethereum teknik gösterge sinyalleri

Teknik göstergeler ise karışık sinyaller göstererek günlük grafikte genel anlamda nötr bir görüntü sergiliyor. Saatlik görünümde RSI aşırı satım bölgesinden çıkmış olup, Stokastik osilatöründe yukarı yönlü hareketi satış baskının azaldığını gösteriyor. ETH fiyatının, önden giden bir osilatör olarak bilinen Stokastik göstergesini takip etmesi durumunda ilerleyen saatlerde yükseliş hareketleri gösterebilir.

ETH/USD paritesinin yukarı yönlü bir hareketinde ise fib 23,6’e denk gelen 488 dolar seviyesi takip edilecektir. 100 HO’nun altına geçilmesi durumunda ise sırasıyla 200 HO’nun konumlandığı fib 50 seviyesi olan 465 dolar ve sonrasında devam eden harekette önemli bir düzeltme noktası olarak bilinen fib 61,8 seviyesi (455 dolar) dikkatle takip edilmelidir.

ETH/USD paritesi 19 Temmuz tarihli hesaplanan pivot ile destek-direnç seviyeleri şu şekildedir:

3. direnç 533,92
2.direnç 516,30
1.direnç 505,42
pivot 487,81
1.destek 470,19
2. destek 459,31
3.destek 441,70

Ethereum için önemli teknik göstergeler

ethereum 19 temmuz teknik
kaynak: tradingview

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin