Binance VEN-VET değişikliğine hazırlanıyor.
Binance VEN-VET değişikliğine hazırlanıyor.

SON DAKİKA! Binance VEN-VET geçiş tarihini duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance VEN-VET değişikliğine hazırlanıyor.

Binance ekibi, ticaret platformunun tüm kullanıcıları için yaklaşmakta olan VeChain ve VeChainThor değişimine dair bir duyuru yayımladı. Binance kullanıcılarına çevrimiçi olarak, VEN’in yeniden fiyatlandırılması ve VET’e geçişi belgede belirtilen birkaç farklı adımda gerçekleştirilecek.

Binance VEN-VET değişikliği 22 Temmuz gecesi gerçekleşecek

Binance’in resmi web sitesi aracılığıyla yaptığı duyuru şu şekilde:

  • VEN yatırım ve çekim işlemleri, 2018/07/22 0.00’dan (UTC) başlayarak askıya alınacak. Bu noktada ana şebeke değişimine başlayacağız.

  • Önemli: Lütfen, VEN çekimlerinizin bu saatten önce tamamen işlenebilmesi için yeterli zaman ayırdığınızdan emin olun.

  • İşlem, tüm VEN işlem çiftlerinde 2018/07/23 04.00’te (UTC) durdurulacak. Tüm VEN bakiyelerinin anlık bir anlık görüntüsünü (2018/07/23 4:00 AM UTC) alacağız ve VET’in tüm uygun kullanıcılara 1 VEN = 100 VET oranında dağıtımına başlayacağız.

  • İşlem 2018/07/25 04.00’te (UTC) yeni VET / BTC, VET / ETH, VET / BNB ve VET / USDT işlem çiftleri için açılacak. VET için para yatırma ve para çekme işlemleri de şu anda açılacak.

  • Lütfen dikkat: Yeni VET ticaret çiftlerinde alım satım işlemleri başladığında, önceki tüm VEN işlem çiftleri borsadan çıkarılacak.

Özetle 22 Temmuz TSİ 03.00’te VEN işlemleri askıya alınacak ve gerekli düzenlemeler ve yeni VEN çiftleri ile işlemler 25 Temmuz TSİ 07.00 itibarıyla yeniden açılacak.

Binance VEN-VET geçişi ile ilgili gelişmeler için takipte kalın.

Binance 30 milyon dolar değerinde Binance Coin (BNB) yaktı!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin