Cashshuffle projesi ardındaki kilit fikir anonimlik
Cashshuffle projesi ardındaki kilit fikir anonimlik

Bitcoin Cash’e Tokenshuffle projesi ile gizlilik özelliği geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash geliştiricileri, Cashshuffle şemsiyesi altında bir proje olan Tokenshuffle’ı duyurdu. Bitcoin.com tarafından açıklanan Tokenshuffle projesi BCH işlemlerinin anonim bir yoludur. Bu proje, topluluk geliştiricileri tarafından BCH işlemlerini daha gizli yapabilmek için tasarlandı.

Tokenshuffle projesi ile Bitcoin Cash işlemlerine ek gizlilik gelecek

Tokenshuffle daha spesifik olarak iki tip kripto karıştırma protokolü ile oluşturulmuş bir cüzdan. Tokenshuffle’ın geliştiricisi Chris Troutner, bunu 12 Ekim’de bir kavram olarak yayınladı. Troutner, projenin gözden geçirme aşaması bittikten sonra açık kaynak kodlu bir uygulama oluşturmayı planlıyor. Troutner, Tokenshuffle’ın arkasındaki ana odak ve düşüncenin GitHub’da yaptığı bir açıklamayla anonimlik olduğunu yineliyor:

Tokenshuffle, Bitcoin Cash’i (BCH) anonimleştirmek ve buranın yenilenebilirliğini geliştirmek için bir protokol. Bu protokol, Coinjoin ve Coinshuffle’daki fikirlere dayanıyor ve insanların anonim olarak etkileşimde bulunabilecekleri hafif bir web uygulaması olarak uygulanması amaçlanıyor.

Cashshuffle/Tokenshuffle projesi üzerinde çalışan programcılar, aracın önümüzdeki birkaç ay içinde uygulamaya konulabileceğini belirtiyor. Cashshuffle’ın BCH için stabil bir fungibility  kaynağı olması bekleniyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin