24 Mayıs Ethereum analizi: ETH için beklenen seviyeler
24 Mayıs Ethereum analizi: ETH için beklenen seviyeler

Ethereum 11 Ekim fiyat görünümü: ETH, piyasa düşüşünden ağır etkilendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 11 Ekim fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum dün 100 saatlik hareketli ortalama seviyesinde (225 dolar) sakin seyrini sürdürürken, ani gelen satış dalgası ile 200 dolara kadar geriledi.
  • Bu sert düşüş Ethereum’un 2 saatlik zaman diliminde yüzde 14’e yakın kayıplar vermesine neden oldu.
  • Ether, tüm piyasaya da ağır kayıplara neden olan fon çıkışından en çok etkilenen altcoinlerden biri oldu.

Ethereum son 24 saatlik zaman diliminde ise dolar karşısında yüzde 11,41 oranında değer kaybederken, Bitcoin karşısında bu kayıp yüzde 7 civarında gerçekleşti.

Ethereum 11 Ekim fiyat hareketleri

Ethereum ve kripto piyasalarının geri kalanı 11 Ekim gününe şok bir şekilde başladı. Piyasadaki bireysel yatırımcıların hiç beklemediği bir şekilde gelen ağır satışlar, kripto sektöründe bir deprem etkisi yarattı.

Düşüşe Ethereum özelinde bakarsak, Eylül başında da benzer karakterde bir satış dalgasının yaşandığını söyleyebiliriz. Bu satış dalgası, ETH/USD paritesinin bir hafta içinde 280 dolardan 167 dolara kadar gerileyerek yaklaşık yüzde 40 oranında bir kaybına neden olmuştu.

Şu an ki düşüş dalgasının ise ne kadar kayıp vereceği alıcıların hareketlerine bağlı olarak değişecektir. Fakat görünümün hala düşüş yönlü olduğu ve bir artçı düşüşün daha gelebileceği ihtimal dahilinde gözüküyor.

Öte yandan yazımızın yayına hazırlandığı saat diliminde düşüşün 200 dolar seviyesinde mola verdiği ve Ether’in bu psikolojik destek noktasındaki tutunma çabalarını görüyoruz.

Ethereum’un 200 doların altına sarkması durumunda ise ilk hedef 190 dolar gözükürken daha aşağısı 170- 160 dolar bandı olarak gözüküyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin