2019 yılındaki tüm Ethereum güncellemeleri
2019 yılındaki tüm Ethereum güncellemeleri

Ethereum 10 Ekim fiyat görünümü: ETH yeni bir yükseliş trendine girebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 10 Ekim fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum dün 230 doların üzerinde varlık gösteremeyince kademeli bir düşüş yaşadı.
  • Yükseliş trendini de aşağı yönlü kıran Ether, gün sonuna doğru yükselme çabaları gösterse de başarılı olamadı.
  • Yeni gün ile beraber serbest düşüşe geçen ETH/USD paritesi 223 dolara kadar geriledi.

Ethereum son 24 saatte ise dolar karşısında yüzde 2 oranına yakın değer kaybederken, Bitcoin fiyatındaki düşüş nedeniyle de Bitcoin’e karşı değerini korudu.

Ethereum 10 Ekim fiyat hareketleri

Ethereum hafta sonu başladığı yükseliş hareketini düne kadar sürdürebildi. Dünkü fiyat hareketlerinde ise ivme kaybeden kripto para, gün ortasında kısa vadeli yükseliş trendini 230 doların altına sarkarak sonlandırdı.

Yeni günün ilk saatlerinde ise Asya işlem saatlerinde piyasada görünen genel fon çıkışı, Ethereum’un da dolar karşısında yüzde 2,3 oranında düşüş yaşamasına neden oldu. Fakat mevcut düşüşün Avrupa işlem saatlerinde yavaşladığı da görülüyor.

Öyle ki 220 dolar tutunabilen ETH/USD paritesi yazımız yayına hazırlanırken bir toparlanma hareketine girdi. An itibarıyla görülen toparlanma 226 dolar seviyesinde konumlanmış 100 ve 200 hareketli ortalama üzerine tutunmayı başarabilirse bu kısa vadeli düşüşün sonlandığından bahsedebiliriz.

Fakat gün sonuna kadar önemli saatlik ortalamaların altında kalabilecek bir ETH/USD paritesi yeni bir düşüş dalgasına girebilir.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Saatlik görünümde MACD negatif bölgede konumlanmışken son yükseliş MACD histogramının 0 değerine yaklaşması Ethereum’un yeniden yükselmesi için önemli bir sinyal olacaktır.

Stokastik göstergenin ise sabah saatlerinde aşırı satım bölgesinden çıkma eğiliminde olduğu görülüyor. Bu durum toparlanma için olumlu bir sinyal olarak algılanabilir. Diğer yandan düşük seviyelerde bulunan RSI ve CCI göstergeleri trendin henüz zayıf olduğunu gösteriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin