100 SMA’yı kıran Ethereum için artık bu seviyelere bekleniyor
100 SMA’yı kıran Ethereum için artık bu seviyelere bekleniyor

ETH2.0 sözleşmesinde stake edilen Ethereum devasa boyutlara ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum 2.0 stake sözleşmesi, geçen hafta Beacon Chain (işaret zinciri) başarıyla başlatıldıktan sonra bile mevduatları çekmeye devam ediyor.

Stake edilen miktar

Kontrat şimdi 1 milyondan fazla ETH’ye ulaştı. Sözleşmenin kapanış tarihi bulunmuyor. Yani insanlar stake ödülleri kazanmak için para yatırmaya devam edebilirler.

Erken katılanlar için ödüller, yılda yaklaşık %20 ile yüksek durumda. Daha fazla doğrulayıcı ağa katıldıkça yüzdelik oran düşmeye devam edecek Herkes, stake etme sözleşmesi yoluyla minimum 32 ETH yatırarak doğrulayıcı olabiliyor.

Daha verimli ve ölçeklenebilir

Sözleşmede gereğinden fazla para yatırma işlemi ile Eth2’nin Faz 0 – işaret zinciri, 1 Aralık’ta başlatıldı. Lansman, Ethereum’un proof of stake aşamasına geçmesine katkıda bulunuyor. Yeni blok zincirinin, mevcut proof of work ağından daha verimli ve ölçeklenebilir olduğu söyleniyor.

Elbette, yeni ağa tam olarak geçiş yılları alacaktır. Ethereum Vakfı’nda ETH2.0 araştırmacısı Justin Drake, geçen hafta bir röportajda “Yolun yarısındayız. Faz 0 son derece zordu ve bununla birlikte, toplam ETH2.0 çalışmasının %50’den fazlasının yapıldığını söyleyebilirim” ifadesini kullanıyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin