Operatörü el değiştiren popüler token 24 saatte sert yükseldi!
Operatörü el değiştiren popüler token 24 saatte sert yükseldi!

Operatörü el değiştiren popüler token 24 saatte sert yükseldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum (ETH) tabanlı OMG tokeninin (eski adıyla OmiseGo) operatörü konumunda bulunan OMG Network’ün el değiştirdiği açıklandı. Duyurunun ardından OMG token fiyatı son 24 saat içinde neredeyse %8 arttı.

OMG token yıllık bazda yüzde 462 değerlendi

Bu haberin yazıldığı esnada OMG, piyasa değeri açısından 43. sırada, 4,05 USD’den işlem görüyor ve bir günde neredeyse %8 arttı. Haftalık artış %16’ya gelirken, aylık bazda %44, yıllık bazda ise %462’lik inanılmaz bir yükseliş söz konusu.

Yapılan son duyuruda kendisini Genesis Block ile çalışan bir tam hizmet yatırım şirketi olarak tanımlayan GBV, anlaşmayı güvence altına almak için ne kadar ödediğini açıklamamasına rağmen, OMG Network’ü “edindiğini” iddia etti.

OMG Ağı, 2017 yılında fintech uygulama ödeme firması SYNQA tarafından bir yan kuruluş olarak başlatıldı. O zamandan beri Ethereum blockchain ağı için Layer-2 ölçeklendirme altyapısı üzerinde çalışıyor. Katman 1 temel protokol (Ethereum blok zinciri), Katman 2 ise Ethereum’un üzerine inşa edilmiş herhangi bir protokol olarak faaliyet gösteriyor.

Bazıları endişeli, bazıları mutlu

GBV’nin kripto pazarındaki ilk hamlesi, bazı çevrim içi yorumcuları endişelendirmiş gibi görünüyor.

Twitter’da OMG Network’ten atılan tweet’e yanıt veren bir yatırımcı “yatırımımın gerçekten bilmediğim bir şirkete satıldığını görmekten gerçekten endişeleniyorum” ifadelerini kullandı.

Başka bir takipçi ise Genesis Block’un “Asya’nın sessiz devi” olduğunu ve Binance ile FTX borsası gibilerle ortaklık anlaşmaları yaptığını iddia etti.

Ve bir başkası, SYNQA’nın “OMG’yi boşalttığını ve böylece token sahipleriyle uğraşmak zorunda kalmadığını” iddia ederek, anlaşmayla ilgili hiçbir sıkıntısı olmadığını ifade etti ve “bir sahip olarak harika görünmüyor” dedi.

Genesis Block kendisini “Bitcoin ve kripto para birimleri için önde gelen (tezgah üstü) ticaret şirketi” olarak tanımlıyor ve bir tweet’te GBV’yi “kardeş şirketi” olarak adlandırıyor. 2017 yılında kurulan şirketin merkezi Hong Kong’da bulunuyor.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin