ETH fiyatındaki belirsizlik devam ediyor: 100 günlük EMA çizgisi altındaki destek tehlikede!
ETH fiyatındaki belirsizlik devam ediyor: 100 günlük EMA çizgisi altındaki destek tehlikede!

ETH fiyatındaki belirsizlik devam ediyor: 100 günlük EMA çizgisi altındaki destek tehlikede!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son birkaç saat içinde, en son piyasa çöküşünün ardından bir büyük yatırımcı, yaklaşık 30.8 milyon dolar değerinde 16.751 Ethereum (ETH) sattı. Lookonchain’in bugün erken saatlerde attığı bir tweet’e göre, bu yatırımcı ETH token’larını Binance borsasına göndererek, token’ları Tether (USDT) ile takas etmişti. Ancak kısa bir süre sonra yatırımcı, 30.8 milyon USDT’yi tamamen geri çekti.

CoinMarketCap’e göre, bu büyük yatırımcının hareketi, toplam kripto para piyasa değerinin son 24 saat içinde %1,84 düştüğü bir zamanda gerçekleşti. Bu, basın anında toplam piyasa değerini yaklaşık 1.17 trilyon dolara düşürdü.

Bu arada, ETH’nin fiyatı son işlem gününde %1,04 düştü. Sonuç olarak, önde gelen altcoin, yazının yazıldığı sırada 1.851 dolardan işlem görüyordu. Bu 24 saatlik kayıp, kripto para biriminin haftalık performansını da % -2.81’e kadar düşürdü.

Altcoin’in fiyatı, 1.916 dolardan düşerek günün işlem seansını 1.897 dolardan kapattı ve geçen Salı günü 1.895 dolardaki ana desteğin altına düştü. ETH’nin fiyatı, takip eden 4 gün içinde desteği geri kazanmaya çalıştı, ancak fiyat noktasının üzerinde günlük bir mum kapatamadı.

1.895 dolardan gelen bu reddetme serisi, ETH’nin fiyatının geçen hafta 20 günlük ve 50 günlük EMA çizgilerinin altına düşmesine neden oldu ve bu durum basın anında devam etti. Düşüş momentumu devam ederse, ETH önümüzdeki 24-48 saat içinde 100 günlük EMA çizgisiyle kesişen 1.840 dolar desteğini de kaybedebilir.

1.840 doların altına kırılma durumunda, ETH’nin fiyatı hafta sonundan önce 1.795 dolara kadar düşebilir. Diğer yandan, kripto para biriminin fiyatı önümüzdeki 48 saat içinde 1.840 dolar desteğinden geri dönerse, yukarıda belirtilen 1.895 dolar seviyesini yeniden test edebilir. Devam eden satın alma baskısı da ETH’yi 1.950 dolara doğru itebilir.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin