Stellar Lumens (XLM) ve STEEM fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler
Stellar Lumens (XLM) ve STEEM fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler

Stellar Lumens ve Steem fiyat analizi: XLM ve STEEM için izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stellar Lumens, 0.48 dolarlık destek seviyesine bağlı kaldı ve herhangi yönde bir kırılma yaşanabilir. STEEM ise satıcıların fiyatları düşürmeye çalışabileceği bir alana yaklaşıyor.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

XLM grafiklerindeki %23,6 düzelme seviyesi, son birkaç gün içinde satıcıları defalarca reddetti. İşlem hacmi de yavaşladı ve XLM, bu yazı yazılırken piyasa katılımcılarının inanç eksikliğine dikkat çekti. Ancak kripto paranın önceki eğilimi, bir satın alma fırsatını temsil eden güçlü bir yükseliş eğilimi gibi görünüyor.

RSI, kısa vadede yükseliş ivmesinin bir göstergesi olarak 50’nin üzerinde. Stokastik RSI aşırı alım bölgesine doğru ilerliyor ancak bu kendi başına bir düşüşün göstergesi değil.

Steem (STEEM) fiyat analizi

STEEM geçtiğimiz hafta yükselen bir kanalda işlem görüyordu. Başa dönme yönündeki önceki girişimleri, piyasa satıcıları tarafından geri çevrildi. Kanalın orta noktası geçmişte de destek ve direnç görevi gördü.

Ticaret hacmi istikrarlı olmasa da, kanalın üst sınırında aynı dirençle son birkaç gün içinde güçlü hacimle desteklenen artışlar kaydedildi.

Bu, STEEM destek olarak kanalın orta noktasını test ettikten sonra daha yükseğe çıktıktan sonra bir kez daha tekrarlanabilir. Şu an MACD, STEEM yükseliş eğilimini sürdürürken yükseliş ivmesi kaydediyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin