Ethereum 2.0 Staking Sözleşmeleri yükselmeye devam ediyor
Ethereum 2.0 Staking Sözleşmeleri yükselmeye devam ediyor

ETH 2.0’daki Ethereum miktarı 3,6 milyar dolara tırmandı! Artış sürecek mi?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – ETH 2.0’daki Ethereum miktarı, 2,8 milyon ETH’ye geldi. Bu miktar şu anda yaklaşık 3,6 milyar dolara tekabül ediyor ve ETH 2.0’da yıllık %9,3 getiri elde ediyor. Tutar, ilk olarak Aralık ayında piyasaya sürüldükten sadece birkaç hafta sonra kademeli olarak arttı.

Kraken tarafından yönetilen stake etme hizmeti, en büyük depozitörlerden biri olmaya devam ediyor, ancak şimdi akıllı sözleşmeye dayalı stake etmekte büyük bir rekabet var.

Lido, yeni stETH tokeni ile dikkat çekiyor

Lido, kısa bir süre önce serbestçe kullanılabilen bir stETH tokenine temel olarak staked ETH’yi bağlayarak piyasaya çıktı. Lido’dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

“ETH’nizi Ethereum işaret zincirine yatırmak için Lido kullanırken, kullanıcılar 1:1 bazında Ethereum işaret zinciri üzerindeki ETH’lerini temsil eden bir token (stETH) alacaklar. Etkili bir şekilde, ETH 2.0’ın stake etme ödüllerini ETH 1.0’a getiren bir köprü görevi görüyoruz.”

Bir kullanıcının hisseli ETH’si ETH 2.0’dan stake etme ödülleri ürettikçe, kullanıcının işaret zincirindeki ETH bakiyesi artacak. StETH bakiyeleri, ETH 2.0’da alınan stake ödüllerinizin değerine ETH 1.0’da erişmenize izin verecek şekilde günde bir kez uygun şekilde güncellenecek.

Kullanıcılar stETH’i ETH’yi kullanabildikleri tüm şekillerde kullanabilirler: Satmak, harcamak ve DeFi’de kullanılmaya uygun olduğu için zincir üzerinde borç verme için teminat olarak kullanmak gibi… İşlemler ETH 2.0’da etkinleştirildiğinde, kullanıcılar stETH’i ETH için de kullanabilir.

Bu nedenle bu hizmet, yaklaşık %10 stake getirisi kazanmanıza ve aynı zamanda indirimli olma eğiliminde olan staked eth’nizi bile satmanıza olanak tanıyor.

Veya Lido (LDO) tokenlerinizin yanı sıra CRV kazanmak için Curve’de stake edilmiş ETH’yi yatırabileceğiniz yeni bir Yearn stratejisiyle bu ETH’yi teminat olarak kullanabilirsiniz. Böylelikle, hem %10 stake verimi hem de CRV ve LDO tokenleri kazandıkça kazançlarınızı etkili bir şekilde birleştirebiliyorsunuz.

Lido, şimdiye kadar 127 milyon dolar değerinde 100.000’e yakın etin kendileriyle paylaşıldığını iddia ediyor ve platform bu ay çıkışını yapıyor. Bu nedenle, stake edilen ETH miktarı muhtemelen artmaya devam edecek.

trustnodes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir