Ünlü CEO’dan büyük iddia: “Sandığınızdan çok daha fazla şirket Bitcoin aldı!” - 2021’de sayıları artacak mı?
Ünlü CEO’dan büyük iddia: “Sandığınızdan çok daha fazla şirket Bitcoin aldı!” - 2021’de sayıları artacak mı?

Ünlü CEO’dan büyük iddia: “Sandığınızdan çok daha fazla şirket Bitcoin aldı!” – 2021’de sayıları artacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, Bitcoin’e kurumsal ilginin çığ gibi yükseldiğini açıkladı. CEO’ya göre önümüzdeki yıl, MicroStrategy’nin bir hazine stratejisi olarak Bitcoin edinme yolundaki öncülüğünü takip eden bir şirket seli meydana gelecek.

2021’de daha fazla şirket Bitcoin satın alabilir

Saylor, bu stratejiyi halihazırda uygulamış olan en az yüz özel şirketle temas kurduğunu iddia ediyor. Ancak CEO’ya göre özel firmaların yatırımlarını açıklama zorunluluğu olmadığı için kolaylıkla gizleyebiliyorlar.

Önümüzdeki 12 ay içinde birçok şirketin bunu yapacağını düşünüyorum ve daha fazla duyuru görmeye başlayacaksınız. Çok fazla ilgi gördüm, bana ulaşan birçok özel şirket CEO’su var ve bunu zaten yaptılar, sadece duyuru yapmıyorlar.”

Sunucu Laura Shin bu özel firmalarla ilgili detaylar için baskı yaptı. Saylor, değerlemede yüz milyonlardan milyar doları geçen şirketlere kadar değiştiğini söyleyerek yanıt verdi. Çoğunlukla Amerikan firmaları olsa da, bunun tüm Avrupa, Orta Doğu ve Uzak Doğu’ya yansıyan bir model olduğunu söyledi.

BTC’ye kurumsal ilgi tırmanmayı sürdürecek mi?

MicroStrategy, 2020 yılının Ağustos ayında önemli miktarda Bitcoin alan halka açık ilk firma oldu.

O zamandan beri CEO’su Michael Saylor, Bitcoin satın almanın erdemleri konusunda yorulmadan açıklamalar yaptı. Konu hakkında kapsamlı bir şekilde konuştu ve bu belirsiz zamanlarda yapılması gereken önemli bir hamle olduğunu söyledi.

Yeni seçilen ABD Başkanı Joe Biden bir hafta önce Beyaz Saray’a 1,9 trilyon dolarlık yeni bir teşvik paketi planlarıyla geldi. FT de dahil olmak üzere ana akım kuruluşlar planları küçümsedi. Ancak sistemi ayakta tutmak için başka ne yapabilirler? Kurumsal alıcıların Bitcoin ilgisi, kurumsal dünyanın ileride işlerin telaşlı hale gelebileceğini kabul ediyor. Saylor’un bahsettiği bu akın, firmalar için kendini korumanın ne derece bir öncelik haline geldiğini gösteriyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin