Ethereum bu alanda Bitcoin’i bile geçerek rekor kırdı!
Ethereum bu alanda Bitcoin’i bile geçerek rekor kırdı!

Eth 2.0, mevduat artışından sonra 1 Aralık’ta piyasaya sürülmeye hazır

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eth 2.0 ‘ın, son günlerde kilitlenen ether fonlarındaki artıştan sonra 1 Aralık tarihinde piyasaya sürülmesi planlanıyor. Son teslim tarihinden sadece bir gün önce, mevduat sözleşmesi hedefine ulaştı. Sözleşmenin, 16.384 doğrulayıcı tarafından 24 Kasım 12.00 UTC’ye kadar yatırılan 524.288 ETH’ye ihtiyacı vardı.

Geç artış ETH 2.0’ın piyasaya sürülmesine olanak tanıdı

Ethereum topluluğu ve genel olarak kripto para endüstrisi, ETH 2.0 işaret zinciri oluşumunu hevesle bekliyordu. Ancak dün, 1 Aralık lansmanı için para yatırma eşiğine ulaşılıp ulaşılmayacağı konusunda şüpheler vardı.

Dün itibarıyla sadece 274.944 ETH stake edilmişti. Bu, bugün 12: 00’de (UTC) ulaşılması gereken 524,288 ETH para yatırma eşiğinin çok altındaydı. Ancak son birkaç gün içinde, daha fazla şirket ortaya çıkıyor ve on binlerce ETH’yi stake ediyordu.  Sonuçta bu, eşiğin karşılanabileceği umudunu ateşledi. Bunlar arasında Dubai’den 10 milyon dolar değerinde 22.000 ETH hissesi olan IBC Group ve 100.000 ETH hissesi olan Bitcoin Suisse yer alıyor. Vitalik Buterin’in Twitter üzerinden onayladığı gibi, hedef şimdi tutturuldu.

Dune Analytics’e göre, Ethereum topluluğu şu anda 377 milyon dolar değerinde 611.520 ETH yatırdı. Başarısız olacağı korkusuna rağmen, topluluk hedefi % 17 oranında aştı.

ETH 2.0 mevduat sözleşmesi için mevduattaki geç artış, topluluğun Ethereum’un geleceğine olan inancını gösterdi. Ve haliyle, Ethereum’un fiyatı 2018’den beri görülmeyen seviyelere kadar yükseldi.

Ethereum, bugün son 24 saatte% 5,6 artışla 616,6 dolara kadar yükseldi. Son 7 günde, ETH % 33,3 artarak üç yılın en yüksek seviyesini gördü. Ethereum’un 600 doları aştığı son işlem Mayıs 2018’deydi.

ETH 2.0 için her şey hazır

Para yatırma eşiği onaylandıktan sonra, Ethereum topluluğu şimdi gerekli para yatırma sözleşmesinin eşiğine ulaşıldıktan yedi gün sonra, 1 Aralık’ta ETH 2.0’ın işaret zinciri oluşumunun başlamasını bekliyor. İşaret zincirinin kullanıma sunulması bir hafta içinde başlayacak olsa da, Vitalik Buterin’in kısa süre önce açıkladığı gibi iki yıldan fazla sürebilir.

Ethereum kurucusu, ETH 2.0’a geçişin basit bir geçiş olmadığını açıkladı. Daha ziyade, ikinci en değerli kripto paranın hisse ispatına geçişi,  onu özellikle işletmeler tarafından küresel olarak benimsenmeye hazır hale getirecek bir aşama.

Göç aynı zamanda merkezi olmayan finansın (DeFi) patladığı çok önemli bir zamana denk geliyor. DeFi platformları, Ethereum blok zincirinde nelerin mümkün olduğunu gösterdi. DeFi Pulse’a göre, DeFi platformlarında BTC ve ETH’nin toplam değeri şu anda 14,24 milyar dolar seviyesinde duruyor. MakerDAO, % 19.38’lik pazar hâkimiyetiyle hala DeFi ekosisteminden en büyük payı alan proje.

MakerDAO başkanı Steven Becker, geçtiğimiz günlerde ETH 2.0’ın DeFi endüstrisi üzerinde nasıl bir etkisi olacağı üzerine şunları söyledi.

[ETH 2.0], Ethereum’un mevcut kapasitesinin binlerce katına ölçeklenmesini sağlarken hem güvenli hem de merkezi olmayan bir şekilde kalmasını sağlamalı… Bu, DeFi için bir nimet olacak.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin