Bitcoin
Analist görüşleri: Bitcoin için bu direnç alanı trend yönünü belirleyebilir

Bitcoin üç yıl sonra ilk kez 19.000 dolara dokundu. ATH yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en popüler kripto para birimi Bitcoin,  bu yıl yaklaşık yüzde 160 oranında değer kazandı.

Bitcoin, yaklaşık üç yıl sonra ilk kez bugün 19.000 dolara ulaştı ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 dolara oldukça yaklaştı.

Dünyanın en popüler kripto parası, bugün gün açılışına göre en yüksek yüzde 4 değer kazanarak 19.100 dolara ulaştı. Bitcoin yalnızca Kasım ayında yaklaşık % 40 değer kazandı ve bu yıl değerini ortalama yüzde 160 oranında artırdı.

Kazançlarını körükleyen, benzeri görülmemiş mali ve parasal teşvikler, enflasyona dirençli olarak algılanan varlıklara duyulan açlık ve kripto para birimlerinin genel kabul kazanacağına dair beklentiler arasında riskli varlıklara olan talep arttı.

BTC/USDT Günlük Grafiği
BTC/USDT Günlük Grafiği

Yazımız yayına hazırlanırken ise 19.100 dolardan bir miktar satış gören BTC/USDT, 18.900 dolar seviyesinde el değiştiriyordu.

reuters


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin