Bitcoin'e yatırım yapanlar SEC’in kararı nedeniyle darbe aldı
Bitcoin'e yatırım yapanlar SEC’in kararı nedeniyle darbe aldı

Piyasaların gündemini oluşturan ETF’ler konusunda Vitalik Buterin’in görüşü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin, kripto paralar için yeni bir artış yolu önerdi. Buterin, kripto para ETF’leri ile ilgili yorum yaptı. Buterin, ETF’ler konusu üzerinde çok fazla durulduğunu, ilginin başka bir yerde olması gerektiğini düşünüyor.

Vitalik Buterin: ”ETF’ler üzerinde çok fazla duruluyor.”

Buterin, konuya yönelik şu açıklamaları yapıyor:

Bitcoin veya Ethereum, ne ETF’si olursa olsun bunun üzerinde bence çok duruluyor. İnsanların kripto paraları büfelerdeki kartlar aracılığıyla 5 dolardan 100 dolara kadar almalarını kolaylaştırmaya yeterince ilgi gösterilmedi. İlki fiyatı pompalamak için daha iyi ancak ikincisi kripto paraların benimsenmesi için çok daha iyi.

“Kartlar kripto para birimini elde etmenin kolay bir yolu olacak.”

Buterin’in konuya yönelik attığı tweet kripto para topluluğundan fazlaca destek aldı. Tweet, bir dizi spekülasyon başlattı ve bununla ilgili bir takım sorulara yol açtı. Bir Twitter kullanıcısı şu soruyu sordu:

İnsanlar köşe mağazalarında neden kripto para ile ürün satın alır? Bana hiç mantıklı gelmiyor. Kripto ile süt almak için mi? Klasik fiat para birimi bu senaryolar için çok iyi çalışıyor.

Buterin, bu soruya işlem ücretlerini ve uygulamalarda mikro ödemeleri ödemek gibi çeşitli amaçlar için kullanılacağını söyleyerek cevap verdi. Buterin’e göre, kartlar kripto para birimini elde etmenin kolay bir yolu olacak.

ETF’ler konusu şu anda piyasaların gündemini oluşturuyor

ETF’ler konusu şu anda piyasaların gündemini oluşturuyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu (SEC), Winklevoss ikizlerinin Bitcoin ETF’si başvurusunu geçtiğimiz günlerde reddettiğini açıkladı. SEC ayrıca beş Bitcoin ETF’si için karar açıklamasını Eylül ayına erteledi. SEC tarafından yapılan açıklamada Ocak ayında Direxion Investments tarafından yapılan başvuruyla ilgili kararın ertelendiği açıklandı. Ancak SEC’in CBOE’nin ETF’lere ilişkin başvurusunu ise 16 Ağustos tarihinde açıklaması bekleniyor.

Bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin