Eterbase ön listeleme programı şimdi 30 kripto para projesine açılıyor
Eterbase ön listeleme programı şimdi 30 kripto para projesine açılıyor

Eterbase ön listeleme programı şimdi 30 kripto para projesine açılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avrupa kripto para birimi borsalarıyla uyumluluğa odaklanan Eterbase, şu anda 30 kripto para birimini yeni platformuna ekliyor. Potansiyel projeler, onay almak ve temel KYC gerekliliklerini geçmek için başvuru formunu doldurmak zorunda.

The Whitelisting süreci

Yeni eklemeler, çevrimiçi formu (kurucu, denetim, yasal görüş, ICO vb.) doldurduktan sonra durum tespiti süreci, 4 haftaya kadar sürebilir. Whitelist’e alındıktan sonra şirketler token takasındaki 300 ETH eşdeğerini transfer edecekler. Buna karşılık XBASE tokeni, 300 ETH değerine geri döndü ve takas tamamlandı. Şu anda güvenlik tokenleri listelenmiyor.

Tokenlerin Eterbase borsasına eklenmesinin belirtilen faydaları arasında artan likidite, hızlı bir ticaret motoru, acil BTC ve ETH eşlemeleri, istikrar, dayanıklılık, düzenleme ve özel erken erişim programına erişim hakkı bulunuyor.

Erken erişim programının, katmanlı üyelik programı gibi kendi avantajları ile geldiği söyleniyor. Premium üyeler 7 gün 24 saat müşteri desteğinin, birden fazla portföy yönetiminin, sıfır ücretli işlemin, %75 geri çekilmenin ve masternodların keyfine varacaklar. Önceden listelenen üyeler yukarıdaki avantajlarla birlikte otomatik olarak Eterbase premium üyelerine dönüşecekler.

Eterbase nedir?

Eterbase güçlü kullanıcı arayüzü ile hızlı ve güvenli ticaret sunan, Avrupa borsalarıyla uyumlu bir kripto para borsasıdır. Borsa öncelikle bir Elektronik Para Kurumu (EMI) lisansının alınması yoluyla tamamen düzenlenmiş bir borsa olmayı hedeflemektedir. Bu durum borsanın, uluslararası banka hesap numaralarını (IBAN) müşterilere dağıtmasını ve SEPA ödeme alanında faaliyet göstermesini sağlayacak. Müşterilere kripto para birimi ticaret hizmetleri ve banka kartları sunarken tam olarak bir banka hizmeti verecek. Dijital varlıkların 31 ülke çapında ticareti EMI lisansı ile yetkilendirilecek.

Uyum düzeyi, kurumsal finans kurumlarıyla eşit olacak ve bu da kripto para birimi borsası için meşruiyete bir adım daha yaklaşmak anlamına geliyor.

Eterbase borsası, hem yeni başlayan hem de deneyimli yatırımcılara uygun olacak şekilde, kullanılabilirliğe, yasal uyumluluğa ve güvenliğe odaklanacak şekilde tasarlandı.

cryptodisrupt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin