Coinbase Pro
Coinbase Pro

Coinbase Pro krize yol açtı, kullanıcılar çıldırdı! Peki sorun neydi, çözüldü mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

San Francisco merkezli kripto para borsası Coinbase’ten bugün gelen bir açıklamaya göre Coinbase Pro BTC/USD sipariş defterinde bir soruna yol açtı.

Coinbase Pro kullanıcıları, müşterilerin bazı fonlarını kaybetme riski olduğundan bu konuyla alakalı endişe duyuyorlar. Ama tüm olanlara rağmen Coinbase, sorunları çözdüğünü duyurdu.

Borsa, sorun araştırılırken iptal modunda kalacağını açıklamıştı. Yaklaşık bir saat sonra ise Coinbase Pro, BTC/USD sipariş defterinin limit moduna girmek için yeterli likiditeye sahip olmadığını açıkladı. Bu nedenle, defter temizlendi ve saat 9.00’da yeniden açıldı.

Bazı kullanıcılar Twitter’dak hayal kırıklıklarını dile getirdiler:

Bu delilik! Müşterilerinizi bunun için korumanız gerekiyor. Hatta kaç kişinin ticaretinin ortasında olduğunu hayal bile edemiyorum. Şimdi başka bir 8,5 saat gecikme? Delilik ve tamamen profesyonellik dışı.

Coinbase geçtiğimiz günlerde ABD’li müşterileri için satın alma limitini günde 25 bin dolara çıkardığını ve acil işlem uygulamasını başlattığını açıklamıştı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Coinbase limit artışına gidiyor: Haftada değil, günde 25 bin dolar!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin