esports tron
eSports açılımı ve Justin Sun'ın iyiserliği TRON'un kaderini değiştirebilir mi?

eSports açılımı ve Justin Sun’ın iyimserliği TRON’un kaderini değiştirebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON fiyatındaki genel düşüş eğilimi neredeyse her pazarda dikkat çekiyor. Şu an itibariyle, TRON fiyatı çok fazla baskı altında ve kısa ve orta vadede bu konumda kalacak gibi gözüküyor. Örneğin, Bugünkü yüzde 8,2’lik dik düşüş de çoğu insanın beklediği bir durum değildi. Ama bu dönemde piyasa sürprizlerle dolu. Diğer yandan TRON ekibinin eSports açılımı ve Justin Sun’a ait olan iyimser görüşler, Tron’un görünümünü değiştirebilecek bir etki de yapabilir.

TRON fiyatı 2 sentin altına düştü

Bir bakıma, TRON fiyatının pek çok olumsuz gelişmeden muzdarip olduğunu görmek şaşırtıcı değil. Aynı zamanda Tron, her zaman Bitcoin değerini kaybetme eğiliminde bir görüntü veriyor. Tıpkı çoğu altcoinde olduğu gibi. Hem USD hem de BTC’ye karşısında yaşanan keskin düşüş, oldukça hızlı bir şekilde birbirini takip eden bir etki ile gerçekleşiyor.

TRON fiyatı son düşüşlerden sonra 2 sentin altına düşünce, bu popüler altcoinin geleceği yeniden tartışma konusu olarak gündeme oturdu. Kripto para piyasasında henüz hiçbir şey değişmese de, Tron fiyatı daha fazla düşmeye devam etmeyebilir. Zira her ne kadar piyasa daha çok Bitcoin’e bağlı olsa da, Tron özelinde perde arkasında, bazı durumların yakın zamanda değişmesine neden olabilecek bazı ilginç gelişmeler bulunuyor.

eSports açılımı TRON’a yeni bir soluk getirebilecek mi?

TRON eSports üzerinde başarılı bir etki bırakmış olacak ki Intergalactic Gaming ve BRGRTron arasındaki bir işbirliği, bir topluluk oyuyla belirlenen yeni bir yarışma tanıtımı yapılacak. Herkesin hangi oyunu görmek istediğine göre oy verebileceği bu gibi etkinlikler, TRON’a ve ayrıca büyüyen esport endüstrisine ek bir destek sağlayabilir.

https://twitter.com/Official_IGG/status/1039233960235151360

DApp cephesinde hala yapılması gereken çok iş var. Hâlihazırda TRON’un üzerine inşa edilmiş bazı ilginç uygulamalar da olsa, her zaman yeni çözümlere ihtiyaç duyulabiliyor. Kurucu Justin Sun ise Twitter’da topluluğun gelişimini görmek istediği dApp hakkında bazı bilgiler verdi.

Justin Sun’dan bahsetmişken, Twitter’da Vitalik Buterin ile devamlı fikir ayrılığına düştüğünü görüyoruz. Vitalik’in gelecekte kripto paraların 1000 kat daha değerli olmayacağı görüşüne büyük ölçüde katılmıyor. Sun’a göre dünya servetinin birçoğu farklı pazarlara yönelecek ve kripto paralar bu pastadan payını alacak. Bununla birlikte, kripto paranın Apple veya Amazon’un oldukça olası görünmesinden önce 10 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip olacağını iddia ediyor.

Şu an için, TRON fiyat momentumu oldukça düşük görünüyor. Tüm kripto sektörü şu an itibariyle oldukça kasvetli bir durumda. Ancak bu sektör yıllar boyunca gelişmelerin ilginç bir şekilde tersine döndüğüne şahit oldu. Şimdilik, düşüş baskısı devam ediyor gibi gözüküyor. Ancak, Tron’ın 2 sente geri dönüşü tamamen imkansız gibi durmuyor.

nulltx

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin