bitcoin ve altcoinler
Bitcoin ve altcoinler için hala umut var: Coinbase, Bakkt ve Nasdaq!

Bitcoin ve altcoinler için hala umut var: Coinbase, Bakkt ve Nasdaq!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En karanlık zamanın şafaktan hemen önceki an olduğu söylenir. Bunu kripto para piyasası ile örtüştürürsek piyasa uzun bir süredir karanlıkta ve piyasa yatırımcıları sabırsızlık içinde kripto şafağını bekliyorlar. Birçok kriptosever ve trader, piyasadaki kan kaybının yakında bitip bitmeyeceğini merak ediyor. Diğer yandan Bitcoin ve altcoinler için Conbase, Bakkt ve Nasdaq gibi büyük şirketler umut olmaya devam ediyor.

Ancak kripto pazarlarındaki düşüşe rağmen, kripto yatırım ve ticaretinde çok fazla beklenen kurumsal katılım aşamasında işler yolunda gidiyor gibi görünüyor. Kripto ve Blockchain’in ana akım yolunda ilerlediğine dair en önemli gösterge ise Coinbase, Nasdaq ve Bakkt gibi uluslar arası ölçekli firmaların kripto ekosistemine yönelik planları. Bu durum da asıl mesele mevcut pazar kargaşasının geçmesini beklemek oluyor.

Coinbase

Coinbase’den gelen son haberler, firmanın ayı piyasasına rağmen işe alımlara devam ettiğini gösteriyor. Ortak akıl, firmadaki insan gücü yoğunluğunu garanti altına almak için kitlesel bir şey planladıkları yönünde. Son 6 ayda firma 250 personel istihdam etti. Bu yeni çalışanlar ise Chicago, Tokyo, Dublin ve Portekiz’in farklı ofislerine yayıldı. Coinbase büyük bir şekilde küreselleşiyor.

Firmanın Blackrock Wall Street’in finansal deviyle birlikte bir Bitcoin ETF planlaması olduğu da iddialar arasında yerinin alıyor. ETF’nin, daha önce XLM, ZEC, BAT, ZRX ve ADA ile ima edilen platformda daha fazla dijital varlık eklemek istediği anlamına gelen çeşitli para akışlarını takip etmesi muhtemel.

Nasdaq

Nasdaq’ın yakın gelecekte bir kripto para platformu planları olduğu söyleniyor. Firma Wall Street’teki en büyük ticaret şirketlerinden biri ve kripto ticaretine girmek sadece Bitcoin’in popülaritesi göz önüne alındığında firma için oldukça doğal. Nasdaq’ın ilk adımı, önümüzdeki Kasım ayında kripto merkezli analiz ürünlerinin lansmanı olarak görünüyor. Henüz resmi olarak açıklanmamış bilgilere göre ise firmanın ayrıca ayı piyasasından faydalanabileceğini ve Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinde stoklayabileceği söyleniyor.

Bakkt

New York Menkul Kıymetler Borsası’nın sahipleri tarafından desteklenen Bakkt’ın da bu Kasım ayında başlatılmayı planlanıyor. Bakkt, Bitcoin ve diğer kripto varlıkların, finansal varlık olarak ana akım adaptasyonunu arttıracak bir potansiyele sahip. Kasım ayında piyasaya sürülmesi planından önce bile, şirketin Twitter sayfası dünyanın dört bir yanından 30.000 takipçi kazandı. Ve desteğin daha da artacağı görüntüsünü verdi.

CEO’su Kelly Loeffler, birçok kez, lansmanla birlikte Sonbahar’ın oldukça yoğun geçmesini beklediğini belirtti. Kelly Loeffler, bu işte oldukça hevesli ve kolları sıvamaya hazır bir görüntü veriyor.

Bitcoin ve altcoinler düşük seyrederken, piyasadaki tedirginlik artıyor

Sonuç olarak, Bitcoin ve altcoinler şu anda tüm yılın en düşük seviyelerini test ediyor. Ve Piyasadaki tedirginlik, toparlanmadan önce daha da artabilir. Ancak, kısa vadeli kaosun ortasında Bitcoin ve diğer kripto paraların Coinbase, Nasdaq ve Bakkt ile ana yatırım seçenekleri haline gelme olasılığı hala yüksek duruyor.

ethereumworldnews

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin