ESPN Global, kripto para ödemeleri yapılabilen oyun platformunu duyurdu
ESPN Global, kripto para ödemeleri yapılabilen oyun platformunu duyurdu

ESPN Global, kripto para ödemeleri yapılabilen oyun platformunu duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ESPN Global, kullanıcıların Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini kullanarak para yatırma ve çekme olacağına sahip olacağı, Blockchain teknolojisi kullanılarak oluşturulmuş, yeni geliştirilen bir çevrim içi oyun platformunun lansmanını duyurdu.

“E-Spor Programlama Ağı”

ESPN Global’in yayımladığı duyuruya göre, E-Spor Programlama Ağı’nın oyun ortamı, kullanıcıların çeşitli oyunlarda ve para kazanabilecekleri çeşitli turnuvalarda birbirleriyle rekabet etmelerini sağlayacak.

Platform, slotlara ve en çok aranan oyunlara öncelikli erişim elde etmek isteyen kullanıcılar için premium üyelik sistemine sahip olacak. Lansman henüz gerçekleştirilmedi ve henüz Bitcoin yatırım veya çekme işlemleri kabul edilmiyor.

Kripto para ödemeleri için CryptoPay ile iş birliği yapıldı

ESPN Global, ödeme sisteminin kripto varlık kullanmasını sağlamak için CryptoPay platformunu kullanıyor. Şirketin direktörlerinden Chris Parker konuyla ilgili şöyle dedi:

Küresel stratejik yönetim danışmanlığı grubu 3EA Limited tarafından yapılan bir araştırmaya göre e-spor ve çevrim içi oyun, ağırlıklı olarak dijital mikro işlem ekonomileri tarafından yönlendirilen 140 milyar dolarlık küresel bir endüstridir.

Firma ayrıca, yakın zamanda piyasaya sürülen ve 1 milyon dolarlık hazine avı içeren Satoshi’nin Hazinesi oyununu da entegre ediyor. Daha fazla Blockchain tabanlı oyun geliştirmek için ESPN Global, bir ERC-20 tokeni olan Akıllı Oyun Tokeninin (SGT) bir IEO başlatmayı planladığını belirtti.

Firmanın Blockchain tabanlı oyun platformu yayına başladığında, SGT tokenleri kayıtlı oyunculara yayımlanacak. Her SGT tokeni 0,001 ABD doları değerinde bir fiyatla piyasaya sürülecek.

Bu arada önde gelen bir analist, yakında yükseliş beklediği beş kripto parayı açıkladı. Buradaki haberimizden okuyabilirsiniz.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin